Vélemény erről a kennelről? Szerintem rendben van, de várom nálam még jobban hozzáértők válaszát.
Jövő nyárra szeretnék egy nagy svájci pásztorkutyát, mert beleszerettem egy régebbi kiállításon ebbe a fajtába. :D Azóta több könyvet is kiolvastam, ami csak erről a fajtáról szól, úgyhogy mégjobban belezúgtam:D Szerelem volt első látásra. Ma reggel nekiálltam kenneleket keresgetni, de csak ez az egy az, ami nekem tetszik. Meg 30 km-re van tőlem, úgyhogy a távolság sem nagy.
Még egy kérdés: el lehet menni úgy kennellátogatásra, hogy most még nem szeretnék kiskutyát venni, csak jövőre?
Köszi a válaszokat!
A kennellátogatást kérdezd meg mondjuk a tenyésztőtől, ő tudja, de rendes helyen el lehet menni megnézni a helyet meg a szülőket és felvilágosítást kérni. Szóval szerintem kérdezd meg, ez első tesztnek is tökéletes.
Egyébként jónak tűnik, sok fotó élénk-egészséges kölykökről, "neked való-e" cikk, korrekt leírás, igényes weboldal... Én ugyan nem kutyát, de tenyésztek, és nekem korrektnek tűnnek. A látszat persze nem minden, de nagyon sokat elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!