Tibeti spánielről vélemény?
A személyes vélemények,észrevételek érdekelnének,nem a google.hu-s összefoglaló fajtaleírás!
Köszönöm a válaszokat!
Életvidám, játékos, szeretetre méltó, öleb.
Ennyit tudok mondani róla!:D
"imadta a csokit es a szolot"
no comment. Ezzel a 2 kajával 10 perc alatt ki lehet nyírni egy kutyát.
Ha lesz is tibeti spánieled, ilyet még véletlenül se adj neki.
2. válaszoló!
Arról tudnál írni hogy mennyi foglalkozást igényel?Huzamos ideig el van egyedül anélkül hogy rombolna?Lakásban tartottad?
egyébként meg a 3 válaszra írnám hogy nincs olyan ismerősöm aki egy egy lopott falatka csokit ne adna a kutyájának!Nem hal bele és nem azon él gondolom,hanem csak néha kap,abban meg szerintem semmi kivetni való sincs!
Köszönöm a válaszokat!:)
Hat sokat folglakoztunk vele ha nem en akkor a szuleim vagy a nagymamam.Megertette ha hivtam a szuleim vagy a nagyim vagy ok engem es ment a hivott fel nadragjat huzni hogy gyere.Enni a tanyerbol kapott de mikor rajott hogy mi aboszon eszunk o meg a labtorlore teritette meg az asztalat.A parnara is egy ideig csak a fejet tette majd rajott hogy o felfer teljesen a parnara es utannaugy aludt.Mondatokat ertett pld : gyere nezzuk meg hol a kutya azt jelentette hogy idegen kutya van a teruleten es rongton szambavette a helyet.Megertette sokszori karlenditesre hogy figyelje a kezem mert mutatok valamit ami ot is erdekli , hol van huscafat ,csont labda stb.
Mikor beteg volt mert meghult es fajt nagyon a torka mancsat anyam nyakara tette es nyuszitett.Latvan anyam eldagadt labad kaposztalevelet tett ra.Egyedul anyamat szerette o elvehette a kajajat is ha en kozelitettem vagy barki mas ugy morgott mindha inditanal egy motorbiciglit ha anyamvette el csak nezte hogy tenyleg elveszed de nem morgott inkabb olyan csodalkozo volt a tekintete de elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!