Szerintem is durva... durván kevés.
én annyi évet adtam volna amennyit a babák várható magyar élettartam szerint élhettek volna.
szóval kb. 65 évet.
De az az igazság hogy a gyermekét elvesztő szülőknek az is embertelenül kevés.
Borzasztó keveset kapott...
Gyakorlatilag emberölés a vád.
Ez mondjuk igaz de gondolom egy kórházban levezetett nem megfelelő eljárásnál egy szülészt is ennyire ítélnének.
Precedens értékü ítéletnek kellett volna hogy szülessen no és persze egészséges babáknak ..
első voltam
Szigorúbb lett az ítélet, mint amit az ügyészség javasolt..ennél szigorúbbra számítani sem lehetett, de szerintem ez is meglepő.
Félreértés ne essék, én nem vagyok otthonszülés-párti, ha ezek a komplikációk egy kórházban lépnek fel, a megfelelő technikai háttérnek köszönhetően talán könnyen orvosolhatták volna a problémát - na de a szülő mindezzel tisztában kellett, hogy legyen. Őket nem veszik elő (nem irónia, tényleg kérdezem)?
Ezzel a múlt heti hírrel összevetve pedig tényleg nevetséges:
Erre csak annyit tudok mondani hogy korlátozni kellene hogy heti szinten hány órát dolgozhat mert a kimerülés - fizikai , idegi - őket se kíméli.
Blokkolással ez könnyen megoldható lenne.
A nagy számok törvénye alapján minden szülészre esik a karrierje során ilyesmi szóval fővesztés még nem jár érte de minden ítélet ami ilyen ügyben születik mégis mindig kevés mert az emberéletet v. egy szervet semmi sem pótol.
még mindig első
a "szülőknek" ugyan ennyit kellene kapniuk...
ők vállalták,senkinél nem kopogtatott Ági, hogy rábeszélje:szüljön otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!