Tesi órára vannak valami szábályok? Szerintem veszélyes :D
Milyen szabályokra gondolsz?
-Tartsd be mindig azt amit a tanár mond.
-Igyekezz nem okozni testi sérelmet egy osztálytársadnak.
"Szerintem veszélyes"
Lényegében az.Leeshetsz a kötélről,vagy a szekrényről.
"és kötelező"
Mármint a tesi óra?
Igen.Ha csak nem szerzel magadnak felmentést.
a matekórára ,történelemre nincsenek szabályok ,szerintem hülyeség:D
na de viccet félretéve..szerinted törvénybe ütközik hogy tornászni ,gyűrűzni kell tesiórán?
huh tényleg egyáltalán azt csodálom hogy legálisan lehet hátraszaltót dobálni
miért ne lenne kötelező?? Ha szerzel felmentést akkor kötelez(het)nek gyógytornára...
Ha nem jelensz meg akkor igazolatlan óra, nem tudom menni igazolatlan óra után megvonják a családi pótlékot...
arra gondoltam hogy a tanárnak hogy kéne tartania az órát és hogy mit hogy kell a tanulóknak
technika órán pl felírjuk a füzetbe hogy normálisan használjuk a szerszámokat hogy ne legyen balesetveszélyes
legalább elmondhatná a tanár mondjuk ezt hogy igyekezzünk nem testi sérelmet okozni vagy valamit
és a 2.nak üzenem hogy szerinted miért kérdeztem meg azt is hogy kötelező-e? ha csakúgy ugrasz egy hátraszaltót és kitöröd a nyakad az a te hibád de ha kötelező csinálni..
Nem, sajnos az ilyen esetek ritkán derülnek ki, mikor a tanár hibás, és könnyen elkerülhető lett volna a baj.
Tehát egy teljes reform kéne, benne a szabályokkal, hogy a tanár végig jelen van, egyes gyakorlatokat pl gyűrű ki kéne váltatni más feladatokkal, sokszínűbb órák kénének, és a megalázást ki lehetne ezzel iktatni... Rendes tanmenetet kéne vezettetni minden egyes óráról, hogy mi is folyik ott. Dokumentálni a sérüléseket, körülményeket...
De ilyennel úgy sem foglalkozik egy párt sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!