Mit lehet tenni ilyen esetben? Szerintem ez már becsületsértés kategória, de perelni nincs pénzem.
Figyelt kérdés
Sajnos ez a szerencsétlen véletlen esett meg velem, hogy egy szexvideóban látható személy arca igen hasonlít az enyémre. Ezt egy dühös ex nagy örömmel vette és most mutogatja jobbra balra, a kérdéssel, hogy mások szerint is én szerepelek-e a filmen. Én hiába tudom, hogy ilyen rólam sosem készül, ha valaki felületes még el is hiheti. Ez nagyon kellemetlen. De nem tudok mit tenni.2011. jún. 27. 12:14
1/2 anonim válasza:
Jelentsd fel becsületsérésért, ami buncselekmény, igaz h te leszel a perben a vádló, de neked nem fog pénzedbe kerülni....
2/2 anonim válasza:
Dobok hozzá egy ötletet: Ugye másolt felvétel, és nincs nála az eredeti?
Akkor még elmaradt jogdíj után is fizethet (illegális másolat). Igaz ezt már nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!