Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok Geréb Ágnes...

Mit szóltok Geréb Ágnes ítéletéhez? Szerintem durva.

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 24. 16:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%
Az abortusszal nem embert ölnek, hanem embriót, óriási különbség.
2011. márc. 24. 19:49
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
nem tudom sajnálni.Sőt!!!!!!!!!!!
2011. márc. 24. 21:11
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

És csak 3 évre tiltották el a foglalkozásától, röhej!

Engem az bosszant, hogy sok kismama is sajnálkozik miatta. Hát ezek után ki az, aki vele akar szülni. Én alapból nem mernék otthon, egy ilyen előéletű nőcivel meg pláne.

Szerintem kevés a büntetés, amit kapott (egy év múlva szabadulhat feltételessel = ennyit ér az emberi élet).

A szülők meg gondolom nem erre számítottak. Legalábbis az első pórul járt nem, a többit már nem értem meg, hogyan bízhattak meg benne ezek után. Nekik kuss a nevük.

Fel lett hozva, hogy a kukában talált gyerekeket ki segíti világra. Hát megsúgom, hogy senki. Bár jómagam 23 órát vajúdtam a kisfiammal, de állítom, hogy meg lehet szülni egy gyereket egyedül is.

Be lett linkelve a sztárnőgyógyász, akit felmentettek, valószínűleg volt pénze egy sztárügyvédet felfogadni, nem tudom, nem is érdekel, hogy mit vetett be. Sajnálatos az ügy, bosszantó, de ezt tegyük másik lapra.

24/L

2011. márc. 25. 08:09
 24/31 anonim ***** válasza:
61%
Igy igaz,a kedves szülőket is jól seggbe kellene rúgni,a Gerébbel együtt.Valamelyik idióta (anno)kitalálta ezt az otthon szülést,erre a többi idióta követi.Ennyi erővel kissebb műtéteket is lehetne otthon csinálni,pl.a gyerekemet nem akarom kórházba vinni,pedig CSAK az orrmanduláját kéne kivenni...."doktor nő/úr,meglehetne ezt otthon oldani?-mondjuk a fürdőszobában.Van melegviz,tiszta törülköző,erős lámpafény,na?-megoldható? Kb.ehhez tudnám hasonlitani.
2011. márc. 25. 09:28
 25/31 anonim ***** válasza:

Előző,

meg lehet oldani. Nem a fürdőszobájában, hanem egy ajtóval arrébb, a rendelőjében.

2011. márc. 26. 08:37
 26/31 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt,Simon Patrik válaszra:az én dokim ennél jóval több szülést vezetett le,és még nem történt nála tragédia(mivel 20 éve ismerjük,kb. 8-9 ismerős,rokon jár hozzá folyamatosan,így ezt biztos forrásból tudjuk,és ő is mondta)
2011. márc. 26. 10:49
 27/31 anonim ***** válasza:
válaszra=válaszára
2011. márc. 26. 10:50
 28/31 anonim ***** válasza:

8.37-es.

Szerintem mégegyszer olvasd el a válaszomat.

Én azt akartam mondani,hogy semmiféle orvosi beavatkozásnak nincs helye kórházon kivül.Ez ugyanúgy vonatkozik a szülésre is.

2011. márc. 26. 11:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Állítólag SZABAD ORSZÁGBAN ÉLÜNK. Akkor miért kell a szülőket lecsukni...? Tény hogy hibáz(hat)tak, de a gyerek az övék és nem az "államé". Vagy most megint kinek neveljük a gyereket...?
2012. febr. 23. 21:22
 30/31 anonim ***** válasza:
Övék a gyerek? Meddig? Akkor azt a csávót is mentsék fel, aki halálra verte a gyerekét, mert csúnyán nézett rá? Hiszen az ő gyereke.
2012. febr. 23. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!