És csak 3 évre tiltották el a foglalkozásától, röhej!
Engem az bosszant, hogy sok kismama is sajnálkozik miatta. Hát ezek után ki az, aki vele akar szülni. Én alapból nem mernék otthon, egy ilyen előéletű nőcivel meg pláne.
Szerintem kevés a büntetés, amit kapott (egy év múlva szabadulhat feltételessel = ennyit ér az emberi élet).
A szülők meg gondolom nem erre számítottak. Legalábbis az első pórul járt nem, a többit már nem értem meg, hogyan bízhattak meg benne ezek után. Nekik kuss a nevük.
Fel lett hozva, hogy a kukában talált gyerekeket ki segíti világra. Hát megsúgom, hogy senki. Bár jómagam 23 órát vajúdtam a kisfiammal, de állítom, hogy meg lehet szülni egy gyereket egyedül is.
Be lett linkelve a sztárnőgyógyász, akit felmentettek, valószínűleg volt pénze egy sztárügyvédet felfogadni, nem tudom, nem is érdekel, hogy mit vetett be. Sajnálatos az ügy, bosszantó, de ezt tegyük másik lapra.
24/L
Előző,
meg lehet oldani. Nem a fürdőszobájában, hanem egy ajtóval arrébb, a rendelőjében.
8.37-es.
Szerintem mégegyszer olvasd el a válaszomat.
Én azt akartam mondani,hogy semmiféle orvosi beavatkozásnak nincs helye kórházon kivül.Ez ugyanúgy vonatkozik a szülésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!