Miért szapuljuk a cigányokat állandóan?
már unalmas hogy csak arról megy a rizsa hogy ilyen a cigány meg olyan... igen ilyen+meg olyan, de ha ezen megy a vita, akkor mi is csak vegetálunk és azon idegeskedünk, hogy jaj a cigány ezt+azt csinálja. meg micsoda energiákat fecsérelünk el erre.
a üres fecsegés nem oldja meg a problémákat.
pl.:
az se megoldás hogy népirtásba kezdünk(meg csak állandóan beszélünk hogy én úgy megverném,aztán ő szószoló a háttérben eltűnik). aztán attól kell rettegni, hogy mikor ölnek le, vagy a családom stb...
"+a kihaló félben levő fajok nagyon szaporodnak."
ez sehova nem vezet. majd a szomszédos országoktól is megkapnák hogy a magyar nép gyilkos,rasszista stb... vagy még támogatókat szereznének...
én se kedvelem a cigányokat, de különösebben már nem foglalkozom velük. ha az állam támogatja őket, akkor tök mindegy mit mondok, nekem nem lesz jobb.
Marian Cosma, Szögi Lajos....
Mortimer-ügy
stb
cigánybűnözés - a borsodi cigányvajda szerint is, akit nem
szapulok, hanem tisztelek..
soroljam még?
Azért szapuljuk őket mert egy mocskos patkánybanda, 90%-uk értelmi fogyi féreg, aki még azt se fogja fel h kedvemre öldökölni meg erőszakoskodni nem helyes....itt jön a sztereotípia "dehát a fehérek is csinálják", igen, ez igaz, csak a cigány agyába ez összekapcsolódik egyből azzal h "há akko nekem is szabad", és nem az jön ám le a hülye agyába h talán "nekem se kéne mert az a fehér sem teszi helyesen".....amúgymeg az arányszámokról inkább ne beszéljünk....
A Bibliádat te barom meg tedd a 90 éves néni sírjára, akit megerőszakoltak, mielőtt megöltek....aztán kösd fel magad!
borsodi cigányvajda
hagyjuk már
Régebben még normális volt...már megvették őt is
A cigányok hatalmas szókinccsel lettek megáldva
A statisztikai adatok alapján összesen két szót ismernek :
PAKOLJ KI
Kecskeméten az egyetemistáknak rettegniük kell tőlük, mivel ott még ezt a két szót sem ismerik,egyből kést rántanak...
Tehát ezért is lehet GYŰLÖLNI őket, nem utálni...
Ha nem kéne félni tőlük, nem szólnának be, semmi rosszat nem csinálnának, akkor nem lenne velünk bajok...
Ha azt mondod cigány, nem egy gazdag kultúrával és tehetséges zenészekkel megáldott nép csoportra gondolsz, hanem a lopós, büdös, "mindenkinek beszólok" cigányokra...
Ez van...nem mi tehetünk róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!