Miért szapuljuk a cigányokat állandóan?
már unalmas hogy csak arról megy a rizsa hogy ilyen a cigány meg olyan... igen ilyen+meg olyan, de ha ezen megy a vita, akkor mi is csak vegetálunk és azon idegeskedünk, hogy jaj a cigány ezt+azt csinálja. meg micsoda energiákat fecsérelünk el erre.
a üres fecsegés nem oldja meg a problémákat.
pl.:
az se megoldás hogy népirtásba kezdünk(meg csak állandóan beszélünk hogy én úgy megverném,aztán ő szószoló a háttérben eltűnik). aztán attól kell rettegni, hogy mikor ölnek le, vagy a családom stb...
"+a kihaló félben levő fajok nagyon szaporodnak."
ez sehova nem vezet. majd a szomszédos országoktól is megkapnák hogy a magyar nép gyilkos,rasszista stb... vagy még támogatókat szereznének...
én se kedvelem a cigányokat, de különösebben már nem foglalkozom velük. ha az állam támogatja őket, akkor tök mindegy mit mondok, nekem nem lesz jobb.
Azt már népírtás nélkül is megkaptuk a New York Times-ban, hogy mi ilyenek meg olyanok vagyunk mert szegény cigányokkal rosszul bánunk.
Vérzik értük a szívem, csak tudod arról nem írtak valahogy, hogy a cigányok mit csinálnak a magyarokkal.......
Én okkal utálom őket, azért mert a többségük egy primitív, barbár, társadalomba beilleszkedni képtelen csőcselék banda!
2. vagyok
19:14
Azoknak a szülőknek mond ezt akiknek cigányok erőszakolták meg a lányukat és ölték meg....
Ilyen debil bárgyú kérdést is ritkán látni b@zdmeg.. "Miért szapuljuk a cigányokat állandóan? " Na vajon miért te szegény tudatlan..
Ezt nem hiszem el hogy még van olyan ember Magyarországon akinek el kell magyarázni, hogy miért szapuljuk állandóan a cigányokat..
Röviden tömören: 1.Bűnözés 2.Munka 3.Élősködés 4.Állatias viselkedés
lehet kihagytam valamit majd a többiek pótolják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!