Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért megint egy 97 éves...

Miért megint egy 97 éves bácsit kell elővenni? Csatáry László

Figyelt kérdés
Nem érdekes, hogy mindig magatehetetleneke támadnak? Képíró Sanyi bácsi, Csatáry László. És ha az összes ,,háborósbűnöst" elfogták, akkor azzal a központtal mi lesz? Áttér az izraeli haláltáborokra, ahol palesztinok halnak meg? Vagy aki csúnyán néz egy zsidóra, azt téltetik el? Na meg persze, szloákiával olyan a viszony, hogy nem egyből ránkkiabálnák, ha Csatáry Lászlót ők halálraítélték volna?!!!
2012. júl. 18. 00:54
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

tegnap 23:45!

Ha elfogadjuk az érvelésed, akkor azok sem vonhatóak felelősségre akik Sztálinnak dolgoztak,neki sem lehetett ellentmondani.

2012. júl. 19. 08:53
 42/58 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha Csatáry NKVD tiszt lett volna és a Szovjetunióba deportált volna 15ezer magyar hadifoglyot, tekintettel lennél a korára?

2012. júl. 19. 09:04
 43/58 Andizsuzsi ***** válasza:

"A baj annyi, hogy nincs semilyen bizonyíték"

Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy Kanada komoly bizonyítékok nélkül vonta meg tőle az állampolgárságot. Vagy Kanadának is érdeke a magyarok lejáratása?

2012. júl. 19. 09:29
 44/58 anonim ***** válasza:

A kérdező mindjárt felmenti az összes szovjetekkel kollaboráló tisztet és a szovjeteket amiért kirabolták az országot és százezrével hurcoltak el embereket, erőszakoltak meg nőket!

Szerintem menjen bíróság elé aztán döntsenek!

Ma már a legtöbb bűnös azért ússza meg úgyis mert az áldozataik halottak és nem bizonyítható semmi!

Akkor meg minek izgulni?

2012. júl. 19. 11:36
 45/58 anonim ***** válasza:

08:53

Te is ugyanazt tetted volna, ha te lettél volna abban a helyzetben. Mást nem tehettél volna. Ezért az érvelésed elbukott.

2012. júl. 19. 12:28
 46/58 anonim ***** válasza:

ma 12:28!

Azért ez egy kicsit egyszerű érvelés. Kb azt állítod: ha pék lennél kenyerét sütnél, alpinistaként gyakran dolgoznál magasan.

Sokkal árnyaltabb a helyzet, ajánlom Az ötödik pecsét című filmet/könyvet, igen elgondolkodtató.

2012. júl. 19. 12:34
 47/58 anonim ***** válasza:
Parancsnok volt, vezető arc.
2012. júl. 19. 13:53
 48/58 anonim ***** válasza:

12:34

Látszik, hogy a lényegre tapintottam. Erre már semmit nem tudtál reagálni, mert tudod, hogy az igazat írtam.

2012. júl. 19. 17:46
 49/58 anonim ***** válasza:
41%

17:46!

Hülyéskedsz?Semmi lényegeset nem írtál. Azt írtad kb hogyha én lettem volna tömeggyilkos akkor én lettem volna tömeggyilkos.

Sőt. Tovább viszem. Ha te lettél volna Churchill sokat szivaroztál volna és jól beszéltél volna angolul.

Ha te lettél volna Gárdonyi Géza te írod meg az Egri csillagokat.

2012. júl. 19. 18:18
 50/58 anonim ***** válasza:
17:46
2012. júl. 19. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!