Valóban létezik egy mindent irányító hatalom? /Illuminátus, Szabadkőművesek stb. /
Jajjj úristen, linkeltél meséket, amik vagy igazak, vagy nem, hát meg vagyok győzve.
Az, hogy a fogyasztói társadalom jobban működik - értsd. több embernek van munkája - ha a használati tárgyakat gyakrabban kell pótolni, az miért is összeesküvés? Csinálhatunk 200 évig működő termékeket is, csak akkor 10 emberből 3-nak lesz csak munkája, és egy villanykörte 2000 font lesz, hogy meg is érje gyártani. Hurrá!
Az meg hogy egyes kamerák nem kompatibilisek laptopokkal, mert k.rva régiek, az csak arra villant rá, hogy bizony b.szott gyors ma a technikai fejlődés, nem lehet elvárni, hogy egy új technikai berendezést karácsonyfa módon telerakják, hogy kompatibilis legyen mindenféle múlt századi biszbasszal.
Emberek, legalább egy alapszintű közgázt tanuljunk, mielőtt a fogyasztás és mikroökonómia tárgykörében ostobán hülye elméleteket dobálunk!
"Jajjj úristen, linkeltél meséket, amik vagy igazak, vagy nem, hát meg vagyok győzve."
Ki akart meggyőzni? Én csak a lehetőséget adtam ezekkel a linkekkel!! Én magam sem vagyok meggyőződve, ezért mást sem győzködhetnék!!
Egyébként pontosan úgy van, ahogy írtad: "vagy igazak, vagy nem" - azaz egyik oldalról sem lehetünk biztosak, csak gondolkodni lehet rajtuk, ezzel szemben te pont meg vagy győződve arról, hogy csak mese. Akkor térjünk vissza ahhoz, hogy "vagy igaz, vagy nem".
Nem tudhatjuk, legalábbis olyan biztonsággal nem, hogy a másikkal emiatt indulattal vagy esetleg lekezelően beszéljünk. Úgyhogy ezúttal meg is kérnélek arra, hogy egy picivel több tiszteletet vigyél a stílusodba. Köszönöm!
"Egyébként pontosan úgy van, ahogy írtad: "vagy igazak, vagy nem" - azaz egyik oldalról sem lehetünk biztosak, csak gondolkodni lehet rajtuk, ezzel szemben te pont meg vagy győződve arról, hogy csak mese. Akkor térjünk vissza ahhoz, hogy "vagy igaz, vagy nem"."
Jó bocsánat, úgy látom, hogy nem igazán egyértelmű neked.
A vagy igaz, vagy nem sztorik (szinte) sosem igazak. Nem véletlenül csak sztorik.
Tiszteletet nehéz tanúsítani, ha a vitapartner elemi információkkal sem rendelkezik a témában. Akármekkora az igazságtartalma egyes linkelt meséknek, az még nem változtat a realitáson, miszerint nagyon jó és ésszerű oka van a használati tárgyaink rövid élettartamának, ahogy annak is, hogy a tíz éves technológia nem kompatibilis a mostanival.
Aligha az illuminátusok és a zsidók keze van a dologban...
Úristen.
Jó, akkor tényleg fejezzük be, nem gondoltam, hogy annyira megbántalak benneteket, hogy felcsaptok hobbypszichológusnak.
Csak utólag megjegyezném, hogy egyáltalán nem képzelem magam olyan nagyon okosnak, csak egyszerűen itt tényleg riasztóan sok a hülye.
Mit sem bizonyít ez jobban, hogy ez a vita olyan mondatokkal végződött, hogy a közgázt feldughatom.
Na, hét igazi akadémikus érvelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!