Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valóban létezik egy mindent...

Valóban létezik egy mindent irányító hatalom? /Illuminátus, Szabadkőművesek stb. /

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, tényleg van egy olyan szervezet, ami irányítja a világ történéseit, úgymond "a háttérből mozgatja a szálakat" ?

2012. júl. 12. 10:57
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"Oroszországra, Kínára, Indiára, a dél-amerikai államokra szerintem nincs úgy közvetlen befolyásuk, mint pl. az USA-ra."

De még sorra kerülhetnek, végülis egyszerre nem lehet mindent, idő kell a dolgokhoz.

2012. aug. 1. 18:50
 22/44 anonim ***** válasza:
15%

Mindent csak nem irányíthatnak, ha meg igen, mit tehetünk ellene?

Amíg engem meg a jó hideg sörömet nem bántják, addig okom sincs beleszólni.

Az olajárak meg olyanok, amilyenek, inkább építenék egy elektromos autót ami napenergiával megy.

2012. aug. 9. 23:38
 23/44 EagleHUN ***** válasza:
Utolsó, te birkának születtél?
2012. aug. 14. 17:59
 24/44 anonim ***** válasza:
59%
Istenem!! Itt mindenki olyan sotet...miert vagytok ilyenek mondjatok mar el nekem ??!! Te meg basszu. a soroddel vagy elfoglalva...na ilyenek vagytok...es csodalkozunk h ITT tartunk! Nezzetek mar utana ennek a dolognak mert tenyleg letezik!! Atvagjak az embereket..nem is sejtjuk mi folyik a hatunk mogott ! Tudjatok akinek "mindene" megvan..rengeteg sok penze.. az mire vagyhat meg ?? naa ?? HATALOMRA! Komolyan emberek,nagyon rossz vege lesz ennek ha nem ebredunk fel idoben!! Hallgasatok meg legyszives , magyarul megtalaljatok (tobbet mar nem is merek kerni toletek,mert bemutatkozott itt 1 par ember): Michael Jackson - They dont care about us,D.S,privacy,earth song...ez eleg kezdetnek aztan ha kezdtek valamicsket kapisgalni a dolgokbol akkor innen folytathatjuk !!
2012. aug. 24. 00:52
 25/44 yossarian44 ***** válasza:
32%

Előző, enyhén fáradt mosollyal olvastam végig a téboly szélén tántorgó kis rant-edet. Az tök jó, hogy te hiszel az ilyesmiben, meg ha a neten utánanézel, akkor van rengeteg oldal, ami arra spekulál, hogy a majonéz a hűtőben is az Illuminátusok/a szabadkőművesek/a zsidók miatt romlik meg.

Csak amíg a józan eszű emberek bizonyítékot is igényelnek az össze-vissza csavart állítások mellé, addig ezekben kevesen fognak hinni.

Mellesleg akinek van pénze, annak van hatalma is. Irreális, hogy csak a hatalom hiányozna nekik.

2012. aug. 26. 14:18
 26/44 anonim ***** válasza:
Végülis a romlás az romlás, akármi is idézi elő. Ha nincs semmiféle összeesküvés meg háttérhatalom, hanem a dolgok maguktól romlanak, akkor nyugodtan hátra dőlhetünk? Szerintem nem. A jól lepontozott 24-es hozzászóló által ajánlott dalszövegek megfontolandók, és elindíthatnak bizonyos pozitív változásokra való törekvéseket az egyes emberekben, ami mindenképpen szükségszerű lenne, akár van titkos hatalom, akár nincs!
2012. aug. 26. 15:42
 27/44 Shai-Hulud ***** válasza:

Én is tudok egy jó dalt, aminek a szövege ebben a jó időben szintén megszívlelendő:

http://www.youtube.com/watch?v=bapNnxzukoE

2012. aug. 26. 15:56
 28/44 anonim ***** válasza:
Na igen, az nem árt, ha közben élvezzük is az életet. :) De az olyan élvezetek a legjobbak, amikkel hosszú távon nem romboljuk se magunkat, se a másikat, se a környezetünket. :)
2012. aug. 26. 16:58
 29/44 anonim ***** válasza:
24es vagyok! 25osnek nem esett le a dolog mind1...majonezzel peldalozol..gratulalok,sokat megertettel a dologbol :) 26osnak Koszi :) O megertette h mit szeretnek kozolni , akarhogy is van..a lenyeg h rossz iranyba tartunk.Es ezt szerencsere mar jo paran eszrevettek a vilagon/magyarorszagon/es meg gyk-n is...remelem elobb-utobb mindenkinek feltunik h merre is tartunk...
2012. aug. 26. 18:36
 30/44 yossarian44 ***** válasza:
Látom még egy egyszerű példát sem sikerült megérteni... sebaj, nem is vártam sokat.
2012. aug. 27. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!