Hiszed, hogy egy felsőbb hatalom felvásárolja, jobbanmondva eltulajdonítja Magyarországot?
Nem nevezhetem meg(sajnos),de gondolom nem is kell,hisz mindenki tudja kikre gondolok.
Fiatal lány vagyok,nem értek a politikához és nem is érdekelt bevallom,hisz annyit látok,hogy mindenki hazudik.
Ha sikerül és valóban az Ő kezükbe kerül az országunk,akkor mi lesz a sorsunk?
Tehetnénk ellene vagy már visszafordíthatatlan?Mit gondoltok mi várható a jövőben,mi vár Magyarországra?
"Hiszed, hogy egy felsőbb hatalom felvásárolja, jobbanmondva eltulajdonítja Magyarországot?"
Hát ha Magyarország egy olyan értéktárgy lenne, amit adni-venni lehet, vagy egy óvatlan pillanatban zsebre lehetne vágni, akkor akár még el is lehetne ezt képzelni. A valóság viszont az, hogy Magyarország ország. Tehát nem szotyi, nem tortaszelet, nem is pénztárca, hanem ország. Jó lesz megtanulni ezt a különbséget, és akkor talán kevesebb hülyeséget fogsz beszélni.
"Nem nevezhetem meg(sajnos),de gondolom nem is kell,hisz mindenki tudja kikre gondolok."
Nyugodtan megnevezheted, gyáva képmutató jobbikos, hogy a zsidókra gondolsz. Minden hozzád hasonló debil a zsidókra szokott gondolni.
"Fiatal lány vagyok,nem értek a politikához és nem is érdekelt"
Azt látom. Kérdés, hogy ha nem értesz hozzá és nem is érdekel, akkor minek beszélsz róla hülyeségeket.
"annyit látok,hogy mindenki hazudik"
Te és az elvtársaid erre kiváló példák.
"Tehetnénk ellene vagy már visszafordíthatatlan?"
Te annyit tehetsz az országért, hogy jókat főzöl a férjednek, és lesz 3 gyereked. Ennyire a te szellemi képességeidből is futja, és a gyerek nagyon fontos az ország jövője szempontjából.
ma 19:24ú
Nem a magyarokat (Hungarians magyarul "magyarok", nem pedig angolos nagybetűvel Magyarok), hanem az idiótákat nem tisztelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!