Miért nem zárják ki Magyarországot az Europai-unioból?
Figyelt kérdés
Sok kihágást követnek el, és rasszista pártokat engedélyeznek létezni. Miért nem zárják ki mo-t az europai uniobol?2011. júl. 28. 19:44
1/29 anonim válasza:
Rasszista párt?? Ezt kifejtenéd egy kicsit jobban??
Szerinted mi az Unió célja, miért jött létre?
2/29 anonim válasza:
Mert ha nyíltan elnyomják a magyar nemzetvédelmet, akkor csak még erősebb lesz.
3/29 anonim válasza:
Az EU-ból nem lehet senkit se kizárni, csak a tag léphet ki - benne van az alapokmányban.
Eljárásokat azonban már indítottak Magyarország ellen, de nem a pártok miatt (főleg, hogy más EU-s országokban is vannak "rasszista" pártok).
4/29 anonim válasza:
Na, melyik párt rasszista szerintetek??
6/29 anonim válasza:
És a Jobbik miért rasszista??
Miből derül ez ki??
Mit mondogatnak, vagy mi olyan dolog van a programjukba, ami rasszista?
7/29 anonim válasza:
Saját maguknak kellene kilépni. Ha a Jobbik rasszista akkor Mudri ávós tiszt volt még a diktatúra idején.
8/29 A kérdező kommentje:
jajj már légyszives, ne az én kérdésemnél kezdjétek ezt el! én arra vagyok kiváncsi hogy miért nem zárják ki mo-t nem a veszekedésetekre!
2011. júl. 28. 19:58
9/29 anonim válasza:
Ha a Jobbikot betiltanák, a magyar ellenállás csak még erősebb lenne tőle, mert egyértelművé válna az emberek számára, hogy ki akarják csinálni a magyarságot.
10/29 A kérdező kommentje:
nem ez a kérdés.
2011. júl. 28. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!