Miért nem zárják ki Magyarországot az Europai-unioból?
"én arra vagyok kiváncsi hogy miért nem zárják ki mo-t"
Már nem azért mondom, de a többi európai országban is olyan erősek a radikális nacionalista pártok, mint itt a Jobbik. Tehát ennyi erővel ki kéne zárni Franciaországot, Németországot és Olaszországot is.
Kérdező, a rasszista pártot te írtad.
Bár Mo-on előbb a rasszizmus fogalmát kellene tisztázni.
Kérdésedre: Nincs nekünk olyan szerencsénk. Az Unio csak jól jár velünk, nekünk meg már se iparunk, se mezőgazdaságunk. Nincs nekünk már semmink, csak adósságunk, meg munkanélküli "polgáraink".
"Jobbik, egyértelmű."
Szerintem a Fideszre és az MSZP-re jobban illik a rasszista jelző. Kormányzása alatt mindkettő el is követte már a 155.§ első bekezdésének c, pontjában leírt cselekményt. A Jobbikról ugyanez viszont nem mondható el, tehát egyenlőre a Jobbik és az LMP a két nem rasszista parlamenti párt.
Basszistapárt ne haragudj de nem tudsz eleget Amerikában is van náci párt nem tudtad?
vagy a szlovák szélsőjobb vagy az osztrák vagy finn ,olasz, orosz, német sorolhatnám minden országban van rasszista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!