Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem zárják ki Magyarorsz...

Miért nem zárják ki Magyarországot az Europai-unioból?

Figyelt kérdés
Sok kihágást követnek el, és rasszista pártokat engedélyeznek létezni. Miért nem zárják ki mo-t az europai uniobol?
2011. júl. 28. 19:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"én arra vagyok kiváncsi hogy miért nem zárják ki mo-t"

Már nem azért mondom, de a többi európai országban is olyan erősek a radikális nacionalista pártok, mint itt a Jobbik. Tehát ennyi erővel ki kéne zárni Franciaországot, Németországot és Olaszországot is.

2011. júl. 28. 20:00
 12/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem tölthetünk tovább az EU-ban egy percet sem! Ki kell lépnünk belőle és be kell lépnünk a FÁK-ba! Kommunizmus kell ide, meg keletbarátság, nyugatbarátság helyett. Ez a nagy nyugatmajmolás semmi jóra nem vezet, a Kádár-rendszerben sokkal jobb volt az élet!
2011. júl. 28. 20:01
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Azért nem tiltják ki Magyarországot, mert nem tehetik és egyébként sem járnának jól vele.
2011. júl. 28. 20:02
 14/29 A kérdező kommentje:
omg. nem erre vagyok kiváncsi még mindig. töröltetem a kérdést
 15/29 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, a rasszista pártot te írtad.

Bár Mo-on előbb a rasszizmus fogalmát kellene tisztázni.

Kérdésedre: Nincs nekünk olyan szerencsénk. Az Unio csak jól jár velünk, nekünk meg már se iparunk, se mezőgazdaságunk. Nincs nekünk már semmink, csak adósságunk, meg munkanélküli "polgáraink".

16/29 anonim ***** válasza:
53%

"Jobbik, egyértelmű."

Szerintem a Fideszre és az MSZP-re jobban illik a rasszista jelző. Kormányzása alatt mindkettő el is követte már a 155.§ első bekezdésének c, pontjában leírt cselekményt. A Jobbikról ugyanez viszont nem mondható el, tehát egyenlőre a Jobbik és az LMP a két nem rasszista parlamenti párt.

2011. júl. 28. 20:05
 17/29 anonim ***** válasza:
68%
Az a baj veled, hogy az orrodik sem látsz el. Inkább nézzél valami filmet és ne fogalalkozz a politikával.
2011. júl. 28. 20:06
 18/29 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem is kommunizmus kell ide.
2011. júl. 28. 20:07
 19/29 A kérdező kommentje:
de bolondok vagytok. ez nem egy fórum!
2011. júl. 28. 20:11
 20/29 anonim ***** válasza:

Basszistapárt ne haragudj de nem tudsz eleget Amerikában is van náci párt nem tudtad?

vagy a szlovák szélsőjobb vagy az osztrák vagy finn ,olasz, orosz, német sorolhatnám minden országban van rasszista!

2011. júl. 28. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!