Hiszed, hogy egy felsőbb hatalom felvásárolja, jobbanmondva eltulajdonítja Magyarországot?
Nem nevezhetem meg(sajnos),de gondolom nem is kell,hisz mindenki tudja kikre gondolok.
Fiatal lány vagyok,nem értek a politikához és nem is érdekelt bevallom,hisz annyit látok,hogy mindenki hazudik.
Ha sikerül és valóban az Ő kezükbe kerül az országunk,akkor mi lesz a sorsunk?
Tehetnénk ellene vagy már visszafordíthatatlan?Mit gondoltok mi várható a jövőben,mi vár Magyarországra?
Köszönöm az elismerő szavakat...
Egyébként így,hogy kivitatkoztad magad,talán értelmes hangnemben is írhatnál.
Leírnád esetleg mi a problémád a kérdésemmel?Jobbanmondva kinek árt az,aki esetleg lát benne valamit?
Gondolom Te a két nagy párt valamelyikét részesíted előnyben,valahogy sejtem melyiket.Ők mit tettek?
Miért tart itt !M!agyarország ha nem amiatt,amit a kérdésben feltettem?Azon kívül,hogy olyan hülyék is élnek mint én.
19:39
"Leírnád esetleg mi a problémád a kérdésemmel?"
Már válaszoltam a kérdésedre. Országokat nem lehet sem adni, sem venni, sem ellopni. Hülyeség a kérdésed.
Mit?Mondjuk,hogy én minden embert tisztelek,addig amíg ezt a tiszteletet el nem játsza.És nem a nézeteivel,nem a helyesírásával,hanem a tetteivel.
Hazajött a párom,Őt fontosabbnak tartom mint itt vitatkozni egy megkeseredett emberrel.Részemről lezárva.
"Miért baj, hogyha valaki nemzeti érzelmű?"
Nemzeti érzelmű nem attól leszel, ha:
- nagybetűvel írod a magyar szót
- tányérnyi kokárdát teszel a melledre április közepén, mert a Viktor ellenzékbe került
- magyar zászlót lobogtatsz az év 365 napján
- "magyar vagyok, nem turista" illetve "milyen hatmillió?" feliratú pólóban szaladgálsz
- teli torokkal fröcsögve zsidózol, cigányozol, tótozol, komcsizol...
- magas benzinárak elleni tüntetés szándékával meg akarsz zavarni egy zenei fesztivált
- svéd náci zenekar koncertjén lengeted a karodat, miközben könnyezve emlékezel hazád megszállóira és honfitársaid gyilkosaira
- kimész dobálózni és üvöltözni a melegek felvonulására
....
A nemzeti érzelműség ennél sokkal mélyebb, és tisztább kategória. Illene a fentieket nem ide keverni.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42
Drága barátom. :) Itt van a probléma! Ha valakiben nemzeti érzelem van, az már náci. Miért is?
Nem az az idióta skinhead vagyok aki mindenkit gyűlöl, és közben azt se tudja ki az a Kossuth Lajos. Magyar vagyok!
A kettő nem ugyan az! Amúgy szerintem fejezzük be a vitatkozást, ennek nem itt van a helye.
"Ha valakiben nemzeti érzelem van, az már náci."
Pont azt írtam le, hogy a kettő két külön kategória ;)
Én hiszem, hogy fel akarják vásárolni Magyarországot.
És sajnos elég jól haladnak.
De nem baj, minél jobban felvásárolják és nyomorba taszítják lakóit, annál nagyobb lesz ellenük az ellenállás.
Már válaszoltam a kérdésedre. Országokat nem lehet sem adni, sem venni, sem ellopni. Hülyeség a kérdésed.
nem-e?csak megszállni,ahogy megszállták palesztinát,vagy gyarmatosították indiát,afrikát.egy kis történelem óra nem ártana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!