Hiszed, hogy egy felsőbb hatalom felvásárolja, jobbanmondva eltulajdonítja Magyarországot?
Nem nevezhetem meg(sajnos),de gondolom nem is kell,hisz mindenki tudja kikre gondolok.
Fiatal lány vagyok,nem értek a politikához és nem is érdekelt bevallom,hisz annyit látok,hogy mindenki hazudik.
Ha sikerül és valóban az Ő kezükbe kerül az országunk,akkor mi lesz a sorsunk?
Tehetnénk ellene vagy már visszafordíthatatlan?Mit gondoltok mi várható a jövőben,mi vár Magyarországra?
Nem érdekel,én mindíg így írtam,nem tudatlanság miatt,csupán mert számomra ér ennyit.Ezután is így fogom.
Mostmár tényleg nem kívánok a magadfajtával vitatkozni,aki olyan világmegváltó,hogy egy ilyen tudatlan fehérnépet helyesírásra és "okos"dolgokra tanít.
Disznónak nem ér semmit a prédikáció...és ez nem feltétlenül rám vonatkozik.
19:26
"cseszegesse magyart"
Már csak a határozott névelőt kell megtanulnod, és összejöhet az alapfokúd magyarból.
ma 19:30
Nem a nemzeti érzelmekkel van baj, hanem a gyengeelméjűséggel, a hazudozással és a gyűlölködéssel. Nehéz felfogni?
19:30
Gratulálok, igazi hős vagy, fellázadtál a magyar nyelvtan ellen :)))))
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:33
A hozzászólás neki ment:
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:32
ma 19:33
Mi tisztelnivaló van rajtad, he?
Az antiszemitizmusodat tiszteljem?
A paranoiádat tiszteljem?
A helyesírásodat tiszteljem? Vagy mi a fenét? Mivel adtál okot a tiszteletre?
Azt, hogy én is ember vagyok. Mindenkivel lehet normálisan beszélni. Erre te nem vagy képes. Köszönjük mester!
Gratulálok.. örülj magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!