Szerintetek Magyarországon sokan hisznek az Illuminati, Új világrend elméletekben?
"Nagyon kevesen tudnak róla ahhoz képest ugyanis ez a téma nem nagyon megy a TV-ben inkább a neten...csak az a probléma hogy az emberek többsége nem ilyen ébresztő filmeket nézeget az interneten hanem inkább egész nap a facebook-on lóg stb "
Persze, mennyivel jobb elmebeteg emberek agymenéseiről szóló agymosó, propagandafilmeket nézni. Ti nyugodtan csináljátok ezt a nagynemzeti vagy őskomcsi pártgyűlésen én nem fogom.
TV-ben is ment már ilyen dokumentumfilm, duna tv-n, parlament tv-n, de tényleg nagyon rikta és inkább csak a youtube-on és netes fórumokon lehet vele találkozni. Ott viszont nagyon sokan érdeklődnek, főleg a londoni olimpiás tervezett merénylet miatt, ezért lettem kíváncsi, hogy vajon 10-ből hány embert érdekel ez nálunk.
A Zeitgeisthez mennyi köze van?
"Ja és nem tudom, hogy egy történelem és földrajz tanár mennyire kompetens bizonyos kérdésekben, az is igencsak kérdéses, hogy az a docens melyik területen kontárkodik... A hivatalnokok, aktatológatók meg kit érdekelnek (sértés nélkül!)?"
Látod, pont erről beszéltem...:) Egyébként meg merem kockáztatni, hogy egy történelem és földrajz tanár (aki tehát így ért a gazdaságföldrajzhoz, gazdaságpolitikához, egyetemen tanult jópár évet, és mellé már jó 2 évtizede tanít) sokkal kompetensebb a témában, mint Te és Én :) Bocsánat, ezzel csak azt bizonyítottad, hogy egyszerűen kivetítesz: nem ők az aluliskolázott emberek, hanem Te :)
Sajnálattal közlöm hogy itten te vagy az agymosott kispofám :)
"Sajnálattal közlöm hogy itten te vagy az agymosott kispofám :)"
Te még írásban is tájszólást használsz?
Ha ennyire jár a szád akkor nézz körül az interneten!
Legalább már 2 éve nézek ilyet a neten, és rengeteg video, forrás, ellenvélemények, tények vannak. Hadd ne kelljen linkelkedni, ugyanis ha belinkelem az egyiket, egyből rávágnád, hogy ez meg az sántít, erre megint kéne forrásokat jelölnöm, és elmagyaráznom szájbarágósan, hogy meg legyen a logikus összefüggés a dolgok között. hadd ne kelljen :// de mikor elsőnek néztem videókat, és se tudtam semmit, csak körvonalazodótt, és persze ott a sok hülye MolnárFÁrpád-féle :) + a dezinformációk amikből rá kell jönnöd h mi a kamu.
Hát mit csináljon egy ember, ha unatkozik?
Jöjjön ide, és okoskodjon, szóljon be másoknak! (ez persze szarkazmus volt)
Én hiszek benne, és az idő előrehaladtával még erősebben.
A Zeitgeistben meg az Illuminati-t nem említik, de az NWO-ról van szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!