Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon sokan hisznek az Illuminati, Új világrend elméletekben?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak neten terjed és nem is sokan hallanak róla? Vagy hülyeségnek tartja mindenki?
2012. júl. 3. 20:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%

"Aki keres, az talál :)"

És nem te akarod az állításom ellenkezőjét bebizonyítani? Nem neked kéne előkapnod pár nevet? Alex Jones, Michael Moore, ezeket ismerem, meg David Icke. Te jössz!

"De ha te komolyan gondolod, hogy akik hisznek az összeesküvés-elméletekben, vagy legalább is szimpatizálnak velük, azok aluliskolázott emberek, akkor fölösleges neveket írnom, úgy érzem :)"

Eddig csak ilyenekkel találkoztam. Nézd, aki képes elhinni, hogy itt egy egész világot átszövő világkormány készül az vagy nem normális vagy nincs tisztában a geopolitikával - még hobbi szinten sem.

"(történelem és földrajz tanár, egyetemi docens, hivatalnok...stb, de tudom, persze ők hülyék és aluliskolázottak...:)"

Ja és nem tudom, hogy egy történelem és földrajz tanár mennyire kompetens bizonyos kérdésekben, az is igencsak kérdéses, hogy az a docens melyik területen kontárkodik... A hivatalnokok, aktatológatók meg kit érdekelnek (sértés nélkül!)?

2012. júl. 3. 22:54
 12/30 anonim ***** válasza:

ma 22:44

Az amerikai emberek nagyon alúliskolázottak. Sajnos tapasztalatból is beszélek, voltam már kint...

2012. júl. 3. 22:54
 13/30 A kérdező kommentje:
Michael Moore-t ne keverjük ide:) Ő csak felhívta rá a figyelmet, hogy a Bush család igen jóban volt Bin Laden családjával és nem kizárt, hogy benne volt 9/11-ben, meg kritizálja a bankrendszert és a kapitalizmust, de neki nincs köze az Illuminatis elmélethez.
2012. júl. 3. 22:59
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Egy biztos: az ember az egyetlen faj, aki önmagát pusztítja tudatosan. Innen tovább, mi hangzik ésszerűnek és hülyeségnek? Ja és nagyon fontos számára, hogy minél feljebb másszon a ranglétrán, meg ugye a kapzsiság. Ezt ne fogjátok a zsidókra, mert nagyon kevesen utasítanának vissza egy hirtelen jött gazdagság lehetőségét, legyen az akárki.
2012. júl. 3. 23:22
 15/30 anonim ***** válasza:
13%

Hát én ugyannem hiszek ezekben, de sokszor olvasom a fórumot és így elég sok dolog rám ragadt.

Pl Clinton történelem professzora az elismert Carroll Quigley megírta a Tragedy and hopeot, ami elég ütős ! Aztán ott van az a Kenedy beszéd, aki ugye az USA elnöke volt, amíg valaki megnem őlte. Magyarországon csak a Drábik Jánost lehet mondani, de ő elég zagyván ír.

2012. júl. 3. 23:35
 16/30 anonim ***** válasza:
41%

Itt van egy amerikai összeesküvéselméletgyártó. Ilyenek terjesztik ezt a szenny elméletet:

http://www.youtube.com/watch?v=eDQKOgaX-OY&feature=player_em..

2012. júl. 3. 23:45
 17/30 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem senkit nem érdekel az egész.
2012. júl. 3. 23:51
 18/30 anonim ***** válasza:
33%

"Az a baj, hogy a fent említett emberek többnyire aluliskolázottak és képtelenek elválasztani az ocsút a búzától, vagyis a hülyeséget az értelmestől"

Nekem ebben az országban egyetlen ember tűnik aluliskolázottnak. Az pedig te vagy.

2012. júl. 4. 00:57
 19/30 anonim ***** válasza:
40%

"Ilyenek terjesztik ezt a szenny elméletet: "

Ez nem elmélet te paraszt!

2012. júl. 4. 01:02
 20/30 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon kevesen tudnak róla ahhoz képest ugyanis ez a téma nem nagyon megy a TV-ben inkább a neten...csak az a probléma hogy az emberek többsége nem ilyen ébresztő filmeket nézeget az interneten hanem inkább egész nap a facebook-on lóg stb

Annak a kevés embernek a fele meg szkeptikus akik hallottak erről...még világszinten is kevesen vannak akik hisznek ebben nemhogy itt

2012. júl. 4. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!