Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki a Piros Pirula Projekt...

Ki a Piros Pirula Projekt készitője? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ki késziti ezeket a videókat, nagyon okos, inteligens ember lehet, szeretném megismerni de nem fedi fel magát, ti tudtok valamit?

2012. jún. 15. 22:41
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
25%

Egyáltalán nem egy okos, intelligens ember. Összeesküvés elméleteket talál ki és terjeszt.

A céglogós rész például egyenesen röhejes.

2012. jún. 15. 22:50
 2/52 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet veled.
2012. jún. 15. 22:55
 3/52 anonim ***** válasza:
63%
én is szeretem:) esetleg honlapjukon próbáld meg:)
2012. jún. 15. 23:02
 4/52 anonim ***** válasza:
39%
Valami skizoid félhülye.
2012. jún. 15. 23:02
 5/52 anonim ***** válasza:
77%

Van amikor bizonyos dolgokat eltúloz de többségében igazat mond.Ha nem lennének EGYÉRTELMŰ jelek akkor én sem hinnék neki.De mivel eléggé egyértelmű jelei vannak azoknak a videóknak amiket feltölt ezért nagy agymosott birkának kell lenniük azoknak az embereknek akik még ezek után is szkeptikusak maradnak

Hát igen.sokkal egyszerűbb bedugni a fejünket a földbe ilyen esetben és rávágni az ilyen videókra hogy nem igazak

2012. jún. 15. 23:07
 6/52 anonim ***** válasza:
36%

Én meg veled nem értek egyet. Ez még nem változtat azon, hogy egy félhülye okádja tele a netet videókkal. Olyan videókat én is össze tudnák dobni, aztán engem istenítenétek, mint a színfalak mögé látó géniuszt, pedig csak a gép előtt ülve találom ki az egész szart.

pl. Apple

Logója az eredendő bűnt szimbolizálja.

A régi szivárványos logó a ßuzulást.

Az új ezüst logó pedig Júdás fizetségét, amit Jézus feladásáért kapott.

Aztán az alma levele utalás a mindent látó szemre, ami szabadkőműves jelkép, csak lehagyták a háromszöget.

Ugye nem is olyan nehéz.

2012. jún. 15. 23:12
 7/52 anonim ***** válasza:
39%

Én most nem azokról a videókról beszélek,azok nekem se tetszettek mert az már túlzás.Azokat a videókat PirosPirula készítette,de viszont a többit csak lefordította(dokumentum filmek,interjúk stb) ahol azért vannak igazságok

2012. jún. 15. 23:28
 8/52 anonim ***** válasza:
42%
Kellett a Lipótot bezárni...
2012. jún. 15. 23:55
 9/52 anonim ***** válasza:
59%
Reptoid.
2012. jún. 16. 00:22
 10/52 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy rendkívül jól sikerült kép az itt kommentelőkről:

[link]

Csak sajnos egyre kevesebb köztük a Tivadar. :)

2012. jún. 16. 07:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!