Ki a Piros Pirula Projekt készitője? (Többi lent)
Egyáltalán nem egy okos, intelligens ember. Összeesküvés elméleteket talál ki és terjeszt.
A céglogós rész például egyenesen röhejes.
Van amikor bizonyos dolgokat eltúloz de többségében igazat mond.Ha nem lennének EGYÉRTELMŰ jelek akkor én sem hinnék neki.De mivel eléggé egyértelmű jelei vannak azoknak a videóknak amiket feltölt ezért nagy agymosott birkának kell lenniük azoknak az embereknek akik még ezek után is szkeptikusak maradnak
Hát igen.sokkal egyszerűbb bedugni a fejünket a földbe ilyen esetben és rávágni az ilyen videókra hogy nem igazak
Én meg veled nem értek egyet. Ez még nem változtat azon, hogy egy félhülye okádja tele a netet videókkal. Olyan videókat én is össze tudnák dobni, aztán engem istenítenétek, mint a színfalak mögé látó géniuszt, pedig csak a gép előtt ülve találom ki az egész szart.
pl. Apple
Logója az eredendő bűnt szimbolizálja.
A régi szivárványos logó a ßuzulást.
Az új ezüst logó pedig Júdás fizetségét, amit Jézus feladásáért kapott.
Aztán az alma levele utalás a mindent látó szemre, ami szabadkőműves jelkép, csak lehagyták a háromszöget.
Ugye nem is olyan nehéz.
Én most nem azokról a videókról beszélek,azok nekem se tetszettek mert az már túlzás.Azokat a videókat PirosPirula készítette,de viszont a többit csak lefordította(dokumentum filmek,interjúk stb) ahol azért vannak igazságok
Ez egy rendkívül jól sikerült kép az itt kommentelőkről:
Csak sajnos egyre kevesebb köztük a Tivadar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!