Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki a Piros Pirula Projekt...

Ki a Piros Pirula Projekt készitője? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ki késziti ezeket a videókat, nagyon okos, inteligens ember lehet, szeretném megismerni de nem fedi fel magát, ti tudtok valamit?

2012. jún. 15. 22:41
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
40%
Nem ez volt amelyiket a Vodafone csinálta?
2012. jún. 16. 12:37
 12/52 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom ki "késziti" ezeket a videókat, de biztos "inteligens".
2012. jún. 16. 16:13
 13/52 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy nagy hülyeség. :P Mindenbe bele lehet magyarázni mindent,pont ahogy az egyik válaszadó szépen be is mutatta.
2012. jún. 17. 09:56
 14/52 A kérdező kommentje:

Ugyanmár, persze van itt ott tulzás de énszerintem nagytöbbsége igazsgág!

Ahogyan már megirták, vannak mindezekre a dolgokra jelek ezért értelmes ebmer ha nem is mindent de a nagyját, jó ,ha meghalgatja és elgogadja!

2012. jún. 23. 20:17
 15/52 A kérdező kommentje:
helyesbitek: elfogadja
2012. jún. 23. 20:17
 16/52 anonim ***** válasza:
25%
Aha. Hát, akkor fogadd el. Én továbbra is fenntartom, hogy ökörség.
2012. jún. 23. 21:06
 17/52 A kérdező kommentje:
-.- az ilyen emberekről is van szó akik szinte felnevetnek az összeesküvés szó hallatán! Te is úgylátom ide tartozol, kivánom neked, hogy minél hamarabb nyiljon ki a szemed!
2012. jún. 25. 11:07
 18/52 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos már kinyílt...tele van a világ üldözési mániás emberekkel. :D

Viccet félretéve: figyelj, nem azt mondom, hogy nem lehet igazuk egyes dolgokban. A reklámipar tényleg csinál őrült dolgokat és nem egészséges, hogy mindenhol manipulálni próbálnak bennünket. De hogy a Vodafone sátánista??! Meg amiket a logókba belemagyaráz... na az már túlzás. Elismerem, hogy lehet benne valami, hogy a reklámokkal manipulálni próbálnak minket, de szerintem semmi közük sincs ilyen szervezetekhez meg szektákhoz. Ez már belemagyarázás.

2012. jún. 25. 13:56
 19/52 anonim ***** válasza:
21%
Miért honnan tudod hogy nem sátánista a vodafon ?
2012. jún. 25. 20:10
 20/52 anonim ***** válasza:
50%

Miért szerinted az?

Amúgy azért, mert ismerem sátánt és megkérdeztem tőle. :D

2012. jún. 25. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.