Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki a Piros Pirula Projekt...

Ki a Piros Pirula Projekt készitője? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ki késziti ezeket a videókat, nagyon okos, inteligens ember lehet, szeretném megismerni de nem fedi fel magát, ti tudtok valamit?

2012. jún. 15. 22:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
68%
A Piros Pirula Project készítője tényleg intelligens, széleslátkörű ember lehet. Döbbenetes, hogy egyesek mennyire hagyják magukat félreveztni, és mennyire beveszik a média maszlagát, és azt sem látják, ami teljesen egyértelmű.
2013. jan. 24. 14:19
 32/52 anonim válasza:
18%
Valami unatkozó kis hülye gyerek, aki látta a Mátrix című filmet, azóta Neonak képzeli magát.
2013. febr. 21. 22:07
 33/52 Kutyus70 ***** válasza:
69%

Tisztelt # 6/32, én meg veled nem tudok egyetérteni, és azzal, hogy ezeknek a videóknak a készítőjét félhülyének nevezed. Ha te csak negyed olyan "hülye" lennél mint ő, akkor már nagyon okos és tisztán látó lennél. A felsorolt példáid meg nem a sajátjaid. Az ég adta világon semmit nem értesz a szimbolisztikához sem, (ami még nem is lenne nagy baj, hiszen nem mindeni lehet ennek a területnek a szakértője) De azt sem hiszitek el, amit értelmesen és konkrét példákkal akarnak megmutani és megértetni veletek. Hülyéknek, skizoidoknak neveztek olyan nagy elméket, akik tényleg nagy tudás birtokában vannak és próbálnak segíteni nektek abban, hogy tisztán lássatok. Félreértés ne essék, én kifelyezetten utálom az összeesküvés elméleteket, de nem minden összeesküvés. Csak aki nem akar tisztán látni és tudomásul venni tényeket, annak könnyebb letudni a dolgokat azzal, hogy ez is meg az is csak "összeesküvés elmélet". Ami a Vodafone-t illeti, nem, nem maga a Vodafone sátánista. Hanem azon belül pár ember. Tehát vehetsz nyugodtan Vodafone-os kártyát, amúgy is sátánisták mindenüt vannak.

Egyébként #28/32 nálam sokkal értelmesebben és érthetőbben leírta a dolgokat ezzel az egésszel kapcsolatosan. Csak örülni tudok annak, hogy azért még vannak emberek, akik tisztán látnak mint ő.

[link]

Itt van ez a pentagram. Ha valaki azt mondja, hogy "teljesen véletlenül" építették úgy az utcákat Washington DC-ben, hogy aztán "teljesen véletlenűl" egy pentagrammot ábrázoljanak, ráadásúl úgy, hogy az egyik ága lefelá mutat, (ugyanis csak a lefelá mutató ágú pantagramma az úgynevezett sátán csillag, ha felfelé mutat az egyik ága akkor nem az) nos akkor az tényleg reménytelen eset, és semmi sem fogja meg győzni. Olyanok mint Jézus idején a hitetlenek, akik azt követelték tőle, hogy MUTASS JELET, MUTASS JELET!!! És ő mutatot sok jelet, de a hitetleneket az sem győzte meg sajnos...

Úgy gondolom ahelyett, hogy szkeptikusal lennétek, jobb lenne ha többet olvasnátok.

2013. febr. 21. 22:56
 34/52 anonim válasza:
11%
#33 Gondolom a gyíkemberekben is hiszel, és az evolúció is kamu. XD
2013. febr. 21. 22:59
 35/52 Kutyus70 ***** válasza:
55%
#33 Nem, a gyíkemberekben nem hiszek, bár ha már így szóba hoztad miért zárnám ki, hogy valamikor nagyon régen létezett valami ilyesmi is...? Ami viszon az evolucionizmust illeti, nos abba bizony beletrafáltál, valóban nem hiszek benne. Nálam az evolucionizmus és Darwin már úgy 15-16 éves koromban megbukott. Hozzá kell tennem, hogy mindössze 8 általánosom van, de soha nem a tanulással volt gondom, hanem az iskolával mint intézménnyel. Így hát szó szoros értelmében iskolakerülő lettem. :D Ez azonban ne tévesszen meg. Ez nem azt jelentette, hogy nem tanultam és nem művelödtem. Már úgy 25 éves koromra k.b. annyi könyvet kiolvastam, amennyit nagyon sok 3 diplomás nem olvas ki egész életében sajnos. Kiolvastam a Bibliát, olvastam a távolkeleti vallásokról, de ugyanakkor mindig érdekelt és vonzott a tudomány szinte összes létező ága is. (Talán pont azért, mert semmivel szemben nem vagyok szkeptikus...) Aztán 16 éves koromban egy gyönyörű nyári estén ültem a családi házunk kertjében egy napozó ágyon, és gondolkoztam mindefélén. Istenen, a természeten, meg úgy általában az egés világegyetemen. És feltettem maganak a kérdést, hogy vajon ezt az egészet teremtette valaki, vagy csak a véletlen műve? Nem találtam a választ. Nézegettem a virágokat, fákat, felhőket... milyen bonyolulz at egész természet, és mennyire összefügg minden mindennel. Ezek jártak a fejemben, amikor megakadt a szemem egy előttem lévő széken. Egy nagyon régi egyszerű szék volt. Még háttámlája és karfája sem volt. Éppen azon filóztam, hogy milyen régi már, és kint a szabadban mennyi hó és eső verte már, de még egész jó állapotban van. Aztán hírtelen bevillant valami az agyamba. Vajon egy ilyen egyszerű szék létrejöhet-e csak úgy magától? Lehet egy ilyen szék a véletlen műve? Nagyon megfogott ez a gondolat. És feltettem magamnak egy újabb kérdést. Ha vogok egy rakás fát az ölemben, és csak úgy találomra ledobom a földre magam elé, vajon mekkora a valószínűsége, hogy összeáll belőle egy szék?! Egyértelmű volt a válasz. Nulla az esélye. Na de ha tízszer megismétlem? Akkor is. Oké, de ha százezerszer, egymilliószor megismétlem a kísérletet? Nos akkor sem fog összeállni az az egyszerű szék. Véletlen műveként semmi esély rá. Mint említettem régi szék volt, semmi extra nem volt benne, lerít róla, hogy még csak nem is kényelmet szolgálta, hanem a legegyszerűbb célra szánták: ülni rajta, semmi több. És mégis mennyi minden kellet hozzá! Vegyük sorra, oké? Mindenek előtt kellet egy mag. Azt bekerült valahol a földbe, és lett belőle egy fa csemete. Aztán kellet eső, kellet napfény, no meg vagy 70 év, hogy egy hatalmas fa legyen belőle. Aztán kellet egy favágó aki kivágta. Aztán kellet egy szállító, aki elszállította valamilyen faipari üzembe. Ott deszkákat, léceket és egyébb dolgokat csináltak belőle. És végűl kellet egy ügyes kezű asztalos, aki méretre leszabta, lecsíszolta, összerakta a széket. Hát nem fantasztikus? Mármint az, hogy még a világ legegyszerűbb széke sem jön létre magától és a semmiből? És egy csomó dologra van szükség a léttrejöttéhez, a megalkotásához. Innen már nem volt nehéz megkapni a válasz a többi kérdésre. Növények, állatok, emberek, maga az egész Föld bolygó, és minden összefügg mindennel, az utolsó atomig. Nincs, és soha nem is lesz egy olyan preciz "szerkezet" mint maga a természet! És mindez csak úgy a véletlen műle lenne? Határozottan nem. Aki ezt nem fogja fel, az szerintem ne is foglalkozzon a kérdéssel, inkább nézze a "Valóvilágot", mert úgysem fogja soha megérteni. Mellékesen még annyit, hogy nem, nem vagyok vallásos, és nem a szó hagyományos értelmében hiszek Istenben. "Eredetileg" római katolikus vagyok, de nem tartom magam sem kereszténynek, sem muzlimnak, sem buddhistának. Templomba sem járok, legföljebb az orgonát hallgatni néha,mert nagyon szeretem. :) Én a magam módján hiszek valamiféle emberfölötti, mindent megteremtő Erőben. Nem nevezem sehogy, mert adtam neki nevet. És egész érdekes az is, hogy ma már szinte a világ összes legnagyobb tudósa, a világ leghíresebb matematikusai, fizikusai, asztrófizikusai, vegyészei, biológusai, stb, azt vallják, hogy egy bizonyos ponton megáll minden emberi tudomány, (legalábbis a szó hagyományos értelmében) és léteznie kell valamilyen mindent átható erőnek, ami összetartja nem csak a Földet, hanem az egész viláegyetemet, és enélkül az erő nélkül minden széthullana, nem is létezhetne.
2013. febr. 22. 19:25
 36/52 Kutyus70 ***** válasza:
70%

"Egy székből miért következik, hogy nem igaz az evolúció?"

Leírtam elég részletesen, és ha nem érted akkor Stephen William Hawking sem fogja tudni elmagyarázni és megértetni veled. És most engedd meg, hogy én kérdezzek:

A te mondatodból miért következik, hogy te műveltebb vagy mint én? És milyen jogon hülyézel le engem?! Mint írtam nekem 8 általánosom van, te meg lehet, hogy sokkal magasabb iskolát végeztél, sőt, lehet egyetemet is végeztél. De kitörölheted a diplomáddal, ha egy kérdést úgy vitatsz meg, vagy úgy állsz hozzá, hogy másokat lehülyézel! Ehhez nincs jogod, ahogyan a valóságban sem tehetnél ilyesmit, kikérem magamnak!!!

Sokszor én sem értek egyet sokakkal itt, de még soha senkit nem sértegettem, nem hülyéztem le!

2013. márc. 3. 22:21
 37/52 Zuna László válasza:
57%

Soha ne ítélkezz elhamarkodottan...

Javaslom a kételkedőknek, hogy nézzenek utána néhány személynek(pl Newton, Tesla, Edison, a Rockefeller család, stb...)vagy cégeknek(GE, P&G, Nestlé, a Coca/Pepsit már nem is mondom).

Vagy gondolja át, hogy a legtöbb multicégnek annyi tőkéje van, hogy Mo.-n egész megyéket tudna zsebből megvásárolni(és nincs kevés belőlük).

Illetve, hogy egyes embereknek, családoknak, cégeknek annyi pénze és így hatalma van, hogy ha a Te "dinasztiád" is lenne a legsikeresebb család az elkövetkező ezer évben, akkor is legalább 10 generációval vagy lemaradva, (mert náluk csak gyűlik generációról generációra a vagyon, nálad meg...sajnos...tudjuk).

Illetve egészen addig hiszed őrületnek az "össze esküvés elméleteket" és azok "kitalálóit", amíg meg nem ismerkedsz olyan emberekkel akik ezeknek a köröknek a tagjai.

Én pl. az egyetemen találkoztam többekkel akik szabadkőművesek voltak, és nem a diákság részéről, hanem tanárok, professzorok körében.("valószínűleg" ők is amiatt lettek azok mert annyi diploma után egy agy-mosott szektába akartak állni, amit mindenki viccnek gondol).

2013. ápr. 24. 13:17
 38/52 anonim ***** válasza:
86%
Tegyük fel, igazak az összeesküvés-elméletek, és nektek "nyílt ki" a szemetek: pontosan miben változtatja meg az életeteket ez a "titkos tudás"? Mit tesztek vagy mit akartok tenni, ha pl. kiderül, hogy tényleg létezik háttérhatalom vagy sátánisták a reklámok?
2013. ápr. 25. 00:50
 39/52 demeve ***** válasza:
62%

Erre a nehezen eldönthető vitára egy a válasz:

https://www.youtube.com/watch?v=pLQoojK5Hno

Ezen kívül aki nem hiszi el ezeket a "baromságokat", nézze meg a S1MONE című filmet, abban ezek ugyanúgy megvannak elrejtve, csak kicsit teljesebben.

Mindenki hitét és gondolkodását tiszteletben kell tartani, azokét is, akik hisznek a jelekben, és azokét is, akik szkeptikusan állnak a kérdéshez. A szkeptikusság nem rossz dolog, mert nem szabad birkaként elfogadni mindent. A szemellenzősség már egy másik téma.

2013. máj. 19. 11:46
 40/52 demeve ***** válasza:
62%

A Bilderberg-csoport ellen (ők a Gonosz), nehéz bármit is tenni.

Amit tehetünk ellenük:

Jelszó: Bátorság!

----------------------

- BÁTRAN felvállalva terjesztjük az igazságot, nem félve attól, hogy hülyének néznek (pl.1848-as forradalom).

- Ignoráljuk azon cégeket, akik kapcsolatba hozhatók a Bilderberg-csoporttal, helyettük vegyük a kisebb cégek termékeit és szolgáltatásait. (+Ha fontos a magyarság, maradunk a hazai termékeknél - ehhez kell minőségi-mennyiségi kompromisszum és türelem, de megérni!)

Néha a szebb jövőért ki kell lépjünk a komfortzónánkból. Ne agyalgassunk túl sokáig. Cselekedni kell ahhoz, hogy történjen is vmi. Lassan történik majd, nehéz lesz, fel kell áldoznunk sok mindent, ami kényelmesebbé teszi az életünket.

Ha MOST azt mondjátok, hogy úgyse győzhetjük le a csoportot, és beletörődtök, KÉSŐBB már hiába akarnátok bármit is tenni, akkor már olyan erősek lesznek, h nektek már akaratotok se lesz, nemhogy szabad akaratotok!

Nem akarom, hogy a gyermekem az ő beteg kényüknek legyen kitéve. Én teszek ellenük, akár számít, akár nem. Sajnos a saját érdekek és kényelem privilegizálása most mindennél többet ér legtöbbeteknek, és így nem lehet felvenni velük a harcot...

ANNAK, AKI MÉG MINDIG NEM FELTÉTELEZ SEMMI ROSSZAT, NEM TUDJA ELKÉPZELNI, HOGY A HÁTTÉRHATALMAK MILYEN GONOSZ BANDA, LÉTEZÉSÜK LEGFŐBB BIZONYÍTÉKA:

A DENVERI REPTÉR

2013. máj. 19. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!