Milyen új világrend következne, ha a kapitalizmus összeomlana az egész világon?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 15:57
2/14 anonim válasza:
Sok dologtól függ, például hogy miért és hogyan omlana össze. Az új "rend" pedig nem választás kérdése lenne, hanem kialakulna.
Amúgy egy darabig még nem kell ettől tartani.
3/14 anonim válasza:
az iszlám világméretu gyozelme
4/14 A kérdező kommentje:
ne már... nem fogok tórát meg koránt olvasni, meg nőket megkövezni meg több feleséget tartani :(
2012. márc. 29. 20:33
5/14 anonim válasza:
Második jól írta, attól függ, hogy mitől omlik össze.
6/14 anonim válasza:
Sokan félre értelmezitek az iszlámot.Ismerek 1 ilyen vallású családot de ők elmenekültek a hazájukból mivel a hátuk közepére nem kívánták ezt az egész mohamedezést.Teljesen hétköznapi családként élnek , a férfinek 1 felesége van és 2 gyereke.Nem öltöznek be lepedőbe meg hasonló.Sok ilyen ember létezik aki menekül az elől a vallás elől.Több ilyet ismerek.Nem minden muszlim olyan amilyennek gondolják.
7/14 anonim válasza:
22:30, Ezt most nem értem. Akkor az a család most muszlim vallású, vagy sem?
8/14 anonim válasza:
Az a család muszlim vallású igen.De mondjuk hogy "bukott" muszlimok , mert megtagadják azt a vallást.Nem követik.Mondták hogy az országukban sok olyan van mint ők.
9/14 anonim válasza:
Ja értem, köszi! :)
Amúgy nem is értem, hogy került ez szóba. Az iszlám nem egy gazdasági rend. :D
10/14 Valaki0702 válasza:
Kommunizmus vagy abszolút monarchia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!