Betelt nálad a pohár, el akarsz költözni innen? Hova?
Igen , el.Nem fizetnek meg megfelelően , külföldön viszont igen.
Megmondom őszintén hogy én végleg el szeretném hagyni Magyarországot.Minden reményt feladtam , szerintem nem fog javulni soha ez az ország.
Tényleg, az emberek, ezt nem írtam bele a felsorolásomba. Érdekes tény, hogy sok magyar már a magyart sem állhatja ki.
A hova kérdésre mi a válaszotok?
Igen, ezt én is megfigyeltem az ilyen kérdéseknél, hogy az elején rinyál mindenki egy sort, de hovára nem válaszolnak, vagy annyit, hogy hova SZERETNÉNEK.
Mert hát ugye külföldön a nyelvet is jól kell beszélni, különben a szarlapátoláson kívül nem vesznek fel sehova.
Az is vicces, hogy mindenki a minimálbérre hajt, mert hogy az hú-de-jó átszámolva forintba. Csak az a helyzet, hogy ha a minimálbérből kell kinn megélned, ugyanez vár, mint itthon.
Aki itthon nem képes megélni normálisan, az kinn sem fog. Vicces látni, ahogy nagy elánnal kimegy valaki mosogatni külföldre, aztán rájön, hogy nem olyan az élet odakinn sem, mint ahogy számított rá. Hanem inkább gyanúsan hasonlít.
Gratulálok hozzá. Végül is menekülni a legkönnyebb.
Sz*rd össze magad a pénzeddel, nem fogsz hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!