Fog változni ez a magyar politika, lesz itt még jó világ, vagy célszerűbb külföldre költözni, és ott letelepedni?
Ez sokkal összetettebb probléma.
Nézd Én már túl vagyok a 4. x-en,sok minden láttam és hallottam.Tisztában vagyok vele ,hogy mi soha nem élünk majd úgy mint a tőlünk nyugatabbra élők.
Sok-sok évtized kell még a felzárkózáshoz is.
Ha tehetséges vagy és szeretnél jobb életszínvonalon élni akkor próbálj más országban munkát vállalni,de sose felejtsd el hogy ez a szülőhazád és neked is vannak kötelességeid az itt élőkkel szemben.
"Fog változni ez a magyar politika, lesz itt még jó világ"
Neked a politikától függ, hogy hol van jó világ?
"célszerűbb külföldre költözni, és ott letelepedni?"
Külföldre? Mondjuk Zimambwéba? Azt nem javaslom. Norvégiába? Az jó, ha orvos vagy, bírod a hideget, meg a csúnya városokat és udvariatlan, anyagias, unalmas embereket. Franciaországba? Az még jobb, de ott is legyél minimum orvos vagy mérnök, és tudj perfekt franciául. Külföldön is az boldogul, aki itthon is megélne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!