Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan változott az anyagi...

Hogyan változott az anyagi helyzeted az elmúlt két évben?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, neked hogy van-e állásod? Ha van, félsz-e, hogy elveszítheted? Többet, vagy kevesebbet ér a pénzed? Jobban élsz, mint két éve?

2012. máj. 19. 08:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Van állásom. Egyelőre nem tartok tőle, hogy elvesztem. Többet ér a pénzem. Igen, jobban élek, mint 2 éve.
2012. máj. 19. 08:30
 2/18 anonim ***** válasza:
nem igazán változott. vamn állásom és nem félek, hogy elveszitem (és ha elveszteném másnap találnék újat, most is van 3 ajánlatom,akik hívnak) kb ugyanúgy élek mint 2 éve. A különbség, hogy a legkisebb gyerekünk is egyetemista lett, elköltözött, azért hazajár vacsorázni,de egyre kevesebbet fog.
2012. máj. 19. 08:41
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
nincs állásom sehuva nöm vösznek föl a családi potlékot is megvonták mer a györekök nem járnak oskolába...
2012. máj. 19. 08:49
 4/18 anonim ***** válasza:
42%
Az anyagi helyzetem kicsit jobb lett. Nem félek attól, hogy elveszítem a munkahelyem.
2012. máj. 19. 09:17
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
Van állásom, nem különösebben félek, hogy elveszítem, mert van elég megtakarításom arra az esetre, ha kiesne a rendszeres havi jövedelmem. A pénzem annyit ér, mint bárki másé, de anyagi gondjaim sosem voltak, most is ugyanolyan életszínvonalon élek, mint két éve, kormányfüggetlenül.
2012. máj. 19. 09:32
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

Jelentősen romlott. Havi 13ezerrel kapok kevesebbet mint tavaly és többet kell költenem a Fidesz adóemelései miatt.

LE A FIDESSZEL!

2012. máj. 19. 10:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Van állásom, előtte is volt, az életmódomon nem változtatott a kormányváltás. A fizetésemen sem látszik. A megtakarításaim kamatoznak ugyanúgy, az nőtt egy keveset. Egyébként semmi extra. Egy költözés volt, de ugyanúgy bérlakásból bérlakásba mentem.
2012. máj. 19. 10:43
 8/18 anonim válasza:

Jelentősen romlott! A szüleimről tudok nyilatkozni mert én tanulok még.

Édesapám elvesztette a munkáját, azóta nem kap állást sehol,pedig már 22 helyre küldött önéletrajzot.Édesanyám közalkalmazott, csökkent a fizetése és nem kompenzálta neki az önkormányzat, így kevesebbet hoz haza.(80 ezer Ft) Ő kicsit fél, hogy elveszítheti az állását.Sokkal rosszabbul élünk mint néhány éve, már az összes régen félretett pénzünket fel kellett használni,mostanra már az sincs.Úgyhogy 80+ 25 ezer családi pótlékból élünk 5-en.

Lassan kajára sem telik...

2012. máj. 19. 14:32
 9/18 anonim ***** válasza:

"pedig már 22 helyre küldött önéletrajzot"

Mennyi idő alatt küldött ennyit? Mikor én aktív álláskereső voltam, naponta küldtem ennyit legalább.

2012. máj. 19. 15:24
 10/18 anonim válasza:
Pár hét alatt! Kevés ablakbeépítőt keresnek, kevés az ilyen álláshirdetés.
2012. máj. 19. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!