Változott már meg valakinek a személete az itteni politikai "vitáktól"?
Megerősödött bennem a meggyőződés, hogy okosabban teszem, ha szavazás HELYETT motorozni megyek.
A South Park-ban volt kimondva a frankó: Csak redvásra vagy gennyesre szavazhatsz!
nekem a jobbik elképzelései tetszenek, persze nem minddel értek egyet, de a szimpatizánsai nagyon elfogultak.
egyszer egy jobbik kérdésnél valaki szidta a jobbikot és bajnait dícsőítette, rá egy jobbikos válasza az volt, hogy "szerencséd h nem tudom ki vagy, mer megvernélek!"
Nekem annyiban változott a véleményem, hogy mielőtt ide jártam, azelőtt nem érdekelt a Jobbik, most pedig már elítélem. Nem, nem a Jobbik ellenzők miatt, hanem a Jobbikosok miatt.
Azon nem vátoztatott semmit, hogy kire szavazok.
Szerintem ők sem nagyon keresik azokat a megoldásokat, csak éppen rákaptak, hogy Magyarországon egyre keményebb a helyzet, és az emberek várnak valami újat.
Most őszintén, szerintetek nem szólt az MSZP és a FIDESZ a multitőke urainak, hogy a JOBBIK-nak egyre csak nő a népszerűsége? Nagyon kockázatos lenne nekik a JOBBIK-ot az irányításukon kívül tudni, ezért szerintem már elég régen felkeresték a JOBBIK vezetőit bizonyos személyek a nagy bankoktól, akik szépen a tudtukra adták, hogy ne igazán buzgálkodjanak, mert nagyon ráb@sznak a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!