Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
Semmi bajom nem lenne a politikával, csak már annyiszor hallom, hogy már kezdem megutálni. Barátom teljesen megváltozott és én vagyok a bunkó, ha más véleményen vagyunk. Ez lett az élete értelme, ennek él, ezt látom rajta. Régebben jól meg voltunk együtt, mostanában már alig találkozunk. Megemlítettem neki ezt a változást, de én vagyok a hülye. Mit lehet csinálni, hogy újra a régi legyen? Ha akkor így ismertem volna meg, szóba sem álltam volna vele...
21/L
Várj csak, kitalálom a párt nevét...
Ugye j-vel kezdődik ?
:D :D :D
Én nem fogok elmenni semmilyen fotózásra vele, mert nem fogok megváltozni a sok hülye miatt, hogy ne szóljanak le. Meg van az én stílusom, véleményem, nem változtatok, nem is tudnék, mert akkor hazudnék...
Na meg én lennék a hibás, hogy szégyenkezik miattam, lefasisztázzák, nácizzák, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!