Miben változott ez a rendszer és mitől lett különb?
"Mitől lettetek ti különbek rendszerváltók festetthajú Playboy Kerényi ?"
Mi van???
" Most kötelező 56. megemlékezés"
Kötelező? Engem olyannyira nem kényszerített erre senki, hogy ha hiszed ha nem azt sem tudom az évnek melyik napján szoktak erről megemlékezni. Egyedül a Karácsonyt és a Húsvétot szoktam megtartani.
" plusz vidékieknek fáklyás felvonulás vagy helyette ugyanakkor este 6 óra templomi szentmise"
Vidéken élek negyven éve. Hogy lehet hogy ezekből is mindből kimaradtam, sőt még csak életemben nem is láttam fáklyás felvonulást és még mindezidáig revolvert sem tartott senki a koponyámhoz, hogy hatkor jelenjek meg a szentmisén, ha mindez szerinted kötelező?
"Most kötelező 56. megemlékezés, plusz vidékieknek fáklyás felvonulás vagy helyette ugyanakkor este 6 óra templomi szentmise."
Hazudsz.
Az hogy melyik egyén mikor mit tart fontosnak vagy megünnepelni,megemlékezni valónak csakis rajta az egyénen múlik.A döntésével már automatikusan be is sorolta magát valamelyik csoportba.Amivel lehet ,hogy más csoportokban ellenérzést kelt.
Ha inkább ünnepelni akarod a nagy októberi cocilaistalusta forradalmat ,tedd azt.Senkinek nincs joga, hogy meggátoljon. Ha pedig kényszerítenek más számodra idegen ünnepek megünneplésére akkor tegyél feljelentést , mert ott vagy testi kényszer vagy zsarolás álla háttérben:)
Olyan csak komcsi világban volt, hogy muszáj örülni és éljenezni akkor is ha semmi okod vagy kedved.
Elárulom neked aki ügyeske volt azt lepkehálóval se lehetett rákényszeríteni, még akkor se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!