Gyurcsány Ferenc tényleg meghalt vagy valaki unatkozik?
Régi öregek szerint:
Hosszú életű lesz, akinek a halálhírét még életében keltik.
"utolsó 3 válaszoló, milyen utálatosak vagytok, más halált kívánni nem szép dolog"
ezek szerint te nem ismered ezt az embert mert ha igen te is azt kívánnád.
ha téged megtámadna pár c*gány az utcán,megvernének stb. utána nem kívánnád hogy dögöljenek meg?
nem szép dolog már a mai világban ennyire kedvesnek lenni az emberekkel főleg ebben az országban...
ma 16:59
ebbe most jól beletrafáltál, mert pár barátnőmmel sétáltunk és akkor egy cigánybanda minden ok nélkül elkezdett minket verni, mégse kívántam a halálukat
Annyira ismerem GY.F.-t mint bárki más, csinált egy két hülyeséget, de az is biztos, hogy egyedül kevés lett volna hozzá
"ebbe most jól beletrafáltál, mert pár barátnőmmel sétáltunk és akkor egy cigánybanda minden ok nélkül elkezdett minket verni, mégse kívántam a halálukat"
hát akkor hülye vagy -.- gratulálok. én ezért nem megyek ki az utcára,vagy legalábbis olyan helyekre ahol sokan vannak. majd ha csak veszek én is egy ruger mini14-es lőfegyvert mint Breivik,na akkor jöjjenek keménykedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!