Csak a véleményeteket szeretném kikérni Gyurcsány plágium ügyében?
Egyrészt vicces, ahogy kapálóznak a balosok, hogy valahogy visszavágjanak, mert nem nagyon tudnak mit kezdeni azzal, hogy amikor kérték a szakdogákat, akkor Orbán egyből feltette a sajátját és semmi beleköthető nincs benne.
Másrészt Gyurcsány a buta fejével ezt próbálja kihasználni, hogy rivaldafényben maradjon, és ő az egyetlen, aki nem látja, hogy igazából csak saját magát égeti a pattogásával.
Amúgy meg nyilvánvaló, hogy másolt, túl sok a véletlen a szakdolgozatát illetően.
Ahogy ment a teló a vizsgabizottságnak hogy "jön a feri vizsgázni", ugyanezzel a módszerrel ki lehetett telefonálni a szakdolit a "raktárból" is.
Inggomb:)
Ez annyira tipikus: ha jobbos hibázik, az "rohadtszemétmonnyonle" ha balos, akkor "mermindégcsakbáncsajafideszszegényt".
Az a véleményem, ha az átlagpógár szakdolit lop, azt is büntessék meg. Ha sp, azt is. De fletót most csak azért nem kellene piszkálni, mert épp nem miniszterelnök ( szerencsére)?
örülök hogy vannak még normálisan gondolkodók ebben az országban :)
most már örülök, hogy feltettem a kérdést, mert legalább látok hozzám hasonlóan gondolkodó embereket..
sajnos az én környezetemben csak elvakult marhák vannak... :/
GyF-t nem érdemes lefikázni még akkor sem,ha 2014-ben nem rúg labdába. Egyébként ezért nem is értem,hogy miért kell nyüzsögnie. Ahogy a sárgák megkreálták SP kinyírását ugy az is elképzelhető, hogy Gyf-el is megcsinálják. Egyébként sem oszt nem szoroz.
Kérdező : Miért minősíted a hozzászólókat, ha már egyszer megtiszteltek a válaszokkal.Csak nem rendelkezel az igazság kavicsával. De kis jobbikos fityesz növendék.
Bocsáss meg hogy leírtam a véleményem a hozzászólásokkal kapcsolatban.
De egy dolgot leszögeznék, NEM VAGYOK JOBBIKOS, SOHA NEM IS LESZEK AZ.
1. Vannak szélsőséges gondolataim, de nem mindenben értek egyet a jobbikkal.
2. Nem szoktam okoskodni a politikával kapcsolatban, mert kevés ember ért igazán hozzá ebben az országban. (én csak próbálom megérteni, több-kevesebb sikerrel)
3. Ha muszáj volna magamat valahova sorolni, akkor inkább a Narancsokhoz sorolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!