Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ide írogató embereknek...

Az ide írogató embereknek milyen végzettsége van?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy akik osztják az észt, azok vajon csak a wikipédiáról/kurucinfóról/indexről szerzik az "ismereteiket", vagy netán egyetem közelében is jártak.
2012. máj. 6. 16:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

21:

Nem azért de szerinted csak pár diplomázott ember van MO-n?

Miért ne lehetne az ide írogató emberek nagy részének is?

Persze biztos van aki kamuzik, de a többség szerintem nem.

Nekem is van és jó pár ismerősömnek is.

Nem olyan nagy cucc elvégezni egy főiskolát, egyetemet. Csak ki kell seggelni.

2012. máj. 6. 20:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

10 osztály + szaksuli.

Szakmunkás , egyéni vállalkozó vagyok.

Az alacsony százalékomat annak tudom be ,hogy nem azt írom amit hallani akarnak, hanem amit valóságként tapasztalok.Néha elég élesen és ironikusan beszólogatok a gyereket vállalni nem akaróknak, a kifogások mőgé bújóknak, a búzaságot tolerálóknak ,a nyafibajnok igényeskedő sznoboknak, komcsiknak .Elég sok lepontozást váltok ki avval is ,hogy a külhoni magyarokról tisztelettel szólok és védem őket, mert igen sok a tévképzet velük kapcsolatban.

Nem tartom magam intelligensnek de azt hiszem aki túl sok időt tölt el iskola padban annak nincs ideje művelődni és behatóbban foglalkozni olyan területekkel spontán érdeklődésből mikben kedvét leli .

Amúgy is szerintem a tananyag legalább két harmada csak a szelekciót szolgálja.Hasznavehető szakmai tudásértékre szinte csak gyakorlattal, egyéni érdeklődéssel és hozzáadott kreativitással lehet szert tenni .Nem pedig ideig óráig különféle technikákkal memorizált szövegekkel.

2012. máj. 6. 22:12
 23/24 anonim ***** válasza:

Látom, azért megint megjelent egy-két iq harcos, akik nem értik a kérdés lényegét.

Igen van diplomám, ahol a hosszú évek alatt megtanultam mi az, hogy minimum 10-20 forrásanyagot feltüntetni, és "hiteles" szakmai tudásanyaggal dolgozni... Ha ez meg van, akkor tudok(és akarok) véleményt formálni, főleg, ha nem vagyok nagy tudója az adott témának.

Persze ez nem csak iskolafüggő, nálam már gimiben is így kérték a házi dolgozatot.

Megjegyezném még, hogy nem szoktam ebbe a témában írogatni, mert bevallom sok mindenről fogalmam sincs.

2012. máj. 6. 22:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha már annyira biztosak benne egyesek, hogy hiteltelen hírforrás a kuruc, akkor alá is támaszthatnák néhány linkkel.
2012. máj. 7. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!