Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ide írogató embereknek...

Az ide írogató embereknek milyen végzettsége van?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy akik osztják az észt, azok vajon csak a wikipédiáról/kurucinfóról/indexről szerzik az "ismereteiket", vagy netán egyetem közelében is jártak.
2012. máj. 6. 16:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
érettségim van és kurucot sosem olvasok...
2012. máj. 6. 17:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon el vagy tevedve, egy rasszista diplomas ugyan ugy be fogja linkelni a kurucot, mint egy elismert oldalt.

Ez vegzettsegtol fuggetlen!

2012. máj. 6. 17:36
 13/24 anonim ***** válasza:
46%

Van egy FSZ-em, most a Bsc képzést csinálom egyetemen.

A kérdésben szerintem van egy logikai bukfenc, vagy pontosabban én nem látom az összefüggést aközött, hogy valaki a wikipédiáról/kurucinfóról tájékozódik, de mellett egyetemre jár. Vagy a kurucinfón található dolgokat, vagy ellentéteit lehet valami egyetemi szakon tanulni?

Amúgy egyetértek abban, hogy ez a fórum rengeteg szakmunkás szalagmelós proli játszótere. Az a baj, hogy nem tudod leellenőrizni, hogy iazat ír-e, akárki is, így bármelyik fenn említett írhatja, hogy "nekkem hat díplómám vann!"

2012. máj. 6. 17:38
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem is az intelligenciát kérdőjelezem meg, hanem a konkrét tárgyi tudást. Természetesen elismerem, hogy a tapasztalat is fontos tényező, viszont nem tudom nem észrevenni, hogy egyes - főleg gazdasági, külpolitikai illetve történelmi - kérdésekben mennyire sok butaságot képesek összehordani az emberek.

Megjegyzem, nem a kuruc volt a céltáblám, én ugyan olyan értéktelennek tartom, mint az indexet (ami a kuruc liberális változata), csupán megpróbáltam rámutatni az ezeket az oldalakat olvasó emberek többségének egyszerűségére - érdemes elolvasni pár ottani hozzászólást. Természetesen akadhat kivétel, hiszen mindig van.

2012. máj. 6. 18:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Jómagam főiskolát végeztem.
2012. máj. 6. 18:16
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
én jogász szakon végeztem
2012. máj. 6. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
2 főiskola.
2012. máj. 6. 18:46
 18/24 anonim ***** válasza:

"Aki meg olyan k*rva okos valaki hogy csak röhög a wikin javítsa már ki és ne itt verje magát"

Mért tenne ilyet bárki? Sosem fordult még elő, hogy ez a javítás két napnál többet túléljen ott. Meg szerinted mindenki ráér egész nap mások marhaságait javítgatni és ezerszám nézni át cikkeket?

2012. máj. 6. 19:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Most viszont igen! :)

Amúgy egyértelmű, hogy ilyen válaszok jönnek. Egyrészt mondtam, hogy senki sem tudja leellenőrizni, a másik meg, hogy senki sem fogja írni, hogy ÉN SZAKMUNKÁS VAGYOK!

2012. máj. 6. 20:00
 20/24 anonim ***** válasza:

folyamatban lévő közgazdasági tanulmányok.

egy 20 éves liberálbolsevikzsidób*zikomenista

2012. máj. 6. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!