Írnátok pár történetet cigányokkal kapcsolatba hogy, beszóltak az utcán, vagy máshol és hogy végződött?
" Kedves " 18-as!
Én nem vagyok cigány, de ha az én 6 éves fiamat ütnéd meg, lehetsz te akármilyen full kocsival, és akármekkora, úgy belelépnék a szádba, hogy visitanál!!!
Ja, a történet... Kb. 9 éve egy szórakozóhelyen belémkötött 4 NEM cigány... hogy igy meg úgy b..sználak meg stb... Odajött 2 roma fiú, hogy gond van-e, hogy zaklatnak ezek a fiúk, mondtam igen, erre elsőnek kultúráltan megkérték őket, hogy fejezzék be, mert velük vagyok ( nem ismertem őket ), mikor ez nem használt- valószinűleg a nem cigók úgy voltak vele, sok lúd disznót győz- a roma fiúk 1-2 pofonnal rávették őket, hogy lépjenek le... mikor megköszöntem, annyit mondtak ez természetes... Azóta az egyik védőangyalom a férjem lett... Ha akkor nincsenek ott, kitudja mi történt volna velem!! És a NEM ROMÁK le se sz.rták, hogy molesztálnak, ültek, oszt jót nevettek...
"Kedves" 31-es!
Akkor szerinted az teljesen rendben van, hogy a 6 éves gyerek (függetlenül az etnikai hovatartozásától) kövekkel dobálja az autókat jelentős kárt okozva ezzel másoknak? Tudod ezért tart itt ez az ország ahol, mert mindenkinek mindent szabad, felelősségrevonni pedig nem lehet, mivel a gyerek tudja, hogy akármilyen gaztettet csinál, anyuc/apuci úgyis megvédi.
Ha az én gyerekem csinálna ilyet, akkor nemhogy a károsultnak "lépnék az arcába", hanem a gyerekem tőlem kapná a következő maflást. Amúgy ilyen nem fordulhatna elő, mert én megtanítottam a gyerekemet a társadalmi együttélés szabályaira, amibe beletartozik az is, hogy nem dobálózunk.
Ismét 31-es vok. És ne mondd nekem, hogy még tőled kapná a következő pofont! Sztem azt én kapnám, azt viszont elhiszem neked, hogy helyre raknád a gyereket. Én a szülőknek szólnék max de nem ütnék meg egy gyereket AKI NEM TUDJA MEGVÉDENI MAGÁT!!!! Ez nagyobb szégyen, mint az asszonyverés!
A nevelésről annyit, hogy engem is jól neveltek, mégis csináltam olyan gyerekcsínyeket, melyeknek akkor még nem éreztem a súlyát, és ne merd azt mondani, hogy te nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!