Írnátok pár történetet cigányokkal kapcsolatba hogy, beszóltak az utcán, vagy máshol és hogy végződött?
Van 1 ismerősöm aki jól megvert néhány cigányt.A srác 3 méter magas , kemény testépítő , nem veti meg a szteroidokat sem.Azt hiszem hogy a testvérének beszóltak a cigányok valamit erre a srác kiakadt és elment lerendezni a dolgokat , az apja ügyvéd meg rengeteg pénzük van szóval nem kellett félnie a büntetésektől.4-5 cigány vert szét egymaga de úgy hogy azok nem tudtak felkelni.
Mindig mondtam neki hogy több ilyen ember kellene mint te.
hát ez jó történet:D Azok a cigányok még az átlagosnál is nyomibbak voltak:D
14/L
Ezt a szomorú esetet most olvastam. Nagyon tudom sajnálni az áldozatokat. Ókori embertelenséget kell átélniük.
Amúgy csodálkoztam, hogy a GYIK cenzorok még nem törölték ezt a bejegyzést. Általában szokták.
Cigányokkal kapcsolatos történetem:
A "gettón" haladtam át néhány éve a vadiúj kocsimmal, erre 2 cigánykölyök (kb. 6 évesek) kövekkel dobálta az autómat (ahogy később hallottam, az összes arra járó kocsival ezt tették). Felment bennem a pumpa, kiszálltam, és lekevertem egy akkorát az egyik kölöknek, hogy elesett. Nem telt bele fél perc, máris megindult felém az egész família, de visszaugrottam a kocsiba és padlógázzal elhajtottam. Azóta nem nagyon járok arra...
Jah és volt egy olyan történetem is hogy:
Egyszer mentem egy boltba.amikor kimentem a parkolójába egy 4éves cigánygyerek olyanokat szólogatott amiket én életembe ki nem tudtam volna találni és visszaszóltam neki.
Ez nem tetszett a bátyának és oda jön hogy mért szólok vissza meg minden.Én már nem éreztem magam biztonságban ezért lassan magam mögé nyúltam és elővettem a hátam mögött a kis tőrömet.A 4éves kiszúrta és elkezdi hogy: "kés van nála".Rögtön felpattantak a kemping biciklire és elhúztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!