Jobbikosként megint ég a fejem ezen az elfuserált akción. Nektek mi a véleményetek róla?
Szerintem ez az egész akció úgy volt roszz, hogy csak na. Ezzel nem a nemzeti oldalt reklámozzák, ezzel lejártják.
"Jobbikosként nem index.hu-t linkelnél..."
Na persze, egy Jobbikos csak kurucot meg barikádot linkelhet. Képzled, én az ősmagyar weblapokon kívül olvasok indexet, origót, sőt még 9gag-et is. Micsoda hülyeség már ez. Arról nem is beszélve, hogy a kuruc MTI, index meg origó cikkeket vesz át 80%ban.
Én Jobbikosként kritikával tudok tekinteni a Jobbikra magára is, és megvallom őszintén, ez az akciójuk nagyon nem tetszett. Zagyva szokott még hasonló dolgokat művelni.
Nem azt mondtam, hogy kizártnak tartom, hogy jobbikosként valaki index.hu-t olvasson. Én szoktam a nol.hu-t és a c-press.hu-t is.
Inkább arra próbáltam meg utalni, hogy egy jobbikos fenntartással kezeli, amit az index.hu ír...
Engem az érdekelne, hogy hol a törvényjavaslat, amellyel ellehetetlenítenék az ilyen típusú üzleti magatartást.
Mert az Auchan elé én is ki tudok állni, hogy ez a cég egy kalap fos, de azzal még nem oldottam meg semmit.
Engem inkább az zavar, hogy ki tudja még hányan vettek úgy földet, mint a Benetton, ki tudja hány hektár van idegen kézen, és mind ez ellen a kormányunk nem tesz semmit, vagy talán még kenőpénzt is kap egy-egy ilyen földüzlet után...
Arról nem is beszélve, hogy ami itt szánalmas egyedül, az a riporter gyenge kis próbálkozása, hogy megpróbálja becsempészni a rasszista szálat az ügybe ezzel az ázsiai reklámarcos dologgal... na ez tényleg nevetséges.
Mindannyian azt szeretnénk, ha a Jobbik nagyobb százalékban lenne jelen a parlamentben. Most van majdnem 1 millió szavazója, és szükség lenne még sokra. Na már most, ha valaki megnézi ezt a videót, azt láthatja, hogy egy rakat fura arc, és egy levegőt kapkodó nő egy bolt előtt bohóckodik. Röhög ezen mindenki.
A cél szent, oké. Én is utálom a génkezelt dolgokat, sokat olvastam a káros hatásairól, de ez pont egy rossz tiltakozás volt. A föld a magyaroké, és ha idegen vagy, és megveszed, felkoncolunk, mert az a miénk.
Hát most ez lehetne is így, de jogilag azé a föld, az ingatlan, aki megveszi.
Most mond, mégi melyik bizonytalan választó szemében szimpatikus az a kopasz mafla fejű árpádpajzsos pólós, meg a haverjai?
Meg amit a politikus nő is levág ott, hogy jujj, de csúnyák ezek a ruhák, de a Jobbikos pólók ejj, de szépek. Fejem verem az asztalba, ez nagyon rossz.
A Jobbiknak jobban oda kéne figyelni a kommunikációs stratégiájára.
Mikor főpolgármester választás volt, ott volt az a hülye reklám, a szúnyoglecsapós. Kiírtjuk az élősködőket, vagy mi a franc volt a szlogen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!