Jobbikosként miért ne örülnék ha más kis párt is bejutna a parlamentbe?
Jobbikos vagyok és én örülnék, mert többen lennénk akik még nincsenek elkötelezve!
Attól hogy mások nem Jobbikosok, még ebben az igényben egyetérthetünk.
Szerintem sem gond, ha több parlamenti párt van, más-más elképzelésekkel, más-más ötletekkel. Fő a változatosság, hogy mindenki megtalálhassa azt a pártot, ami igazán szimpatikus neki, még ha az a párt tényleg kicsi is.
Úgy gondolom, hogy politikai hovatartozástól függetlenül ez valamennyi szavazónak érdeke.
miért lenne jobbik reklám? pff
pont azt mondja a kérdező hogy örülne akkor is ha más kispártok is bejutnának ezzel arra sarkal h te se dőlj be a "két rossz közül valamelyik" választásnak, mert az baromság! én is kis pártra fogok szavazni és Lehet akár a Jobbikra is, csak ne a két undorító hazudozó jusson be, mind a kettő ugyanolyan, az egyiknél kiderült a másiknál nem, de attól még mind a kettő egy ocsmány hazudozó párt, talán a kisebbek nem hazudnak és nem az lesz a céljuk h sok pénzük legyen ha már csodával határos módon bejutnak a parlamentbe, ráadásul 50%al. Szerintem ha egy kis párt nyer az megbecsüli azt h odakerült és nem fog hazudozni, én megadom nekik a bizalmat, legalább próbáljuk meg, sokkal rosszabb ill. egyáltalán nem lehet ennél rosszabb!
"pont azt mondja a kérdező hogy örülne akkor is ha más kispártok is bejutnának ezzel arra sarkal h te se dőlj be a "két rossz közül valamelyik" választásnak, mert az baromság!"
És ez az oldal arra való, hogy kérdéseket tegyünk fel, vagy arra, hogy blogot nyissunk?
Én is örülnék, ha más kisebb pártok is bejutnának.
Egy Jobbikos.
Ez szerintem teljesen természetes folyamat, hiszen akik eddig voltak hatalmon, eléggé elkoptak! Túl sok a botrány és az összefonódás, az érdekeltség, és a függőség.
Valaha józan patikus volt mindegyik, csak közben narkósok és gyógyszerfüggők lettek , és előbb csak néhány új dolgozó jön aki vigyáz a szekrény kulcsra, aztán kicserélődik aki nagyon narkomán!
Ennek a folyamatnak ez az első lépcsője, és minél több új kerül be annál könnyebb a szekrényre vigyázni, és annál hangosabban fel lehet hívni az emberek figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!