Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért vagytok ilyenek?

Miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Itt ölitek egymást, megy a gyalázkodás, a hülyébbnél-hülyébb elméletek politikáról és történelemről, de nem veszitek észre, hogy soha az életben nem fogjátok meggyőzni a másikat, mert az - ilyen szempontból - pontosan olyan, mint te: meg van győződve a saját igazáról és tévedhetetlenségéről, illetve soha nem ismerné el, hogy tévedett.

Nem tudom, hogy ez az oldal a valós állapotokat tükrözi-e, vagy csak itt koncentrálódik a hülyék nagyja, de szánalmas, ami itt megy.

2012. ápr. 7. 14:59
 1/6 Valaki0702 ***** válasza:
Ezzel csak újabb meg újabb ilyen viták lesznek ha még ilyen kérdésekkel feszültséget keltesz.
2012. ápr. 7. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyuszifűl:ez egy fórum oldal,ahol az emberek kérdeznek,válaszolnak,ellenkeznek,vitáznak.Az igaz,hogy van egy pár tag,aki ku@va szemtelen stílusban válaszol,ha nem neki adnak igazat,de ezzel nem kell törődni.
2012. ápr. 7. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kérdés! A napokban én is valami hasonlón gondolkodtam, csak nem tudtam magamban ilyen frappánsan megfogalmazni.

Szerintem az a baj, hogy ezt látják az emberek a "nagyok"-tól. Ez megy a különböző pártvezetők között, országházban, tv-ben, minden nyilvános helyen. Egymást gyalázzák, és azt hiszik, hogy ez a politika!!

Ha éltek volna az "egypárt" rendszerben, akkor most tudnák, hogy nem az egyes embereket, személyeket kell legyűrni, letaposni, hanem az ideák helyességéről, vagy helytelenségéről logikus, értelmes, okos szóval meggyőzni azt a másikat. És ha ez nem megy, akkor sem kellene a másikba belerugni, lehülyézni, stb.

De amíg "felsőbbszinten" erre nem mutatnak jó példát, a pártok közkatonái is ugyanazt az utat követik, mint a pártvezérek.

2012. ápr. 7. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a 2-es válaszolóval értek egyet. Nincs itt semmi baj. És ehhez annyit tudnék még hozzátenni, hogy én közvetlenül nem akarok meggyőzni senkit. Inkább kíváncsi vagyok mások véleményére, bizonyos trendekre, és az én meglátásaim fogadtatására. És erre ez az oldal alkalmas. Biztos lehetne tökéletesebb, de alkalmas.

Ami meg a meggyőzést illeti, talán lassan, hosszú távon azért tért nyer a józan ész. Pl. 2010-ben volt még itt egy naiv várakozás a FIDESZ-szel szemben, bár én már akkoriban is írtam, hogy ez egy önkényuralmat építő, a valós problémák megoldására alkalmatlan kalandor társaság. Akkoriban ezzel a véleménnyel még abszolút kisebbségben voltam. Ma már nem vagyok.

2012. ápr. 7. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Azért írtam, amit írtam, mert valamelyik nap az egyik kérdésnél hozzászóltam, elmondtam a saját véleményemet. Olyan mocskos szavakkal igazított el egy másik hozzászóló, hogy szinte se élő-se holt nem voltam. Szavaiból egyértelműen kiderült, hogy melyik párt képviselője, és nagyon durván taposott a sárba, nyoma sem volt benne, hogy esetleg meggyőzni akar, az már részéről a "lefejezés" volt.

2012. ápr. 7. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen vannak akik a saját politikai nézeteiket rá akarják erőltetni a másikra.Elején néha még 1-2 érvet is felsorolnak de ha ezekből kifogynak akkor kezdődik a gyalázkodás.

Ám az még veszélyesebb ha ezt tanárok teszik (oktatják?) http://www.youtube.com/watch?v=sbhNiiKs5Eo

Na erre varrjál gombot.Nézz utána ki ez a tanár és hol tanít.

2012. ápr. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!