A rasszizmus szívás videók végén?
Figyelt kérdés
Miért mindig az van, hogy a roma/cigány kiszúr a másikkal? Persze tökéletesen bemutatják az igazságot, mert ehhez nagyon értenek, de ebben az esetben nem értem miért "a rasszizmus szívás" a videók címe. Nem akarok provokatív lenni, de ezt ne már. És mi az a turul fail a végén? Magyarország piros fehér zászlós madara ütközzön csak a falnak? Sértsük meg nemzeti jelképünket, nyilvánítsunk ezzel egy ország többségét rasszistának? Nem értem ezt a kompozíciót, fordított célra tervezték a videókat? Gyűlöletkeltés, a gondolatok összekuszálása? Mi volt a cél? Kérdésem nem rasszista, ahogyan én sem, és aki jelenti, eltávolítja az már az ő érdeme. Nem kell semmi rosszindulatot a szavaimba beszélni, puszta kíváncsiság van bennem.2012. márc. 24. 17:36
21/21 anonim válasza:
Picilanyerre talan az volna a megoldas hogy egy peldamutato cigany kellene pl a jobbikba vagy legalabb vhogy reklamoznod kene hogy mennyire utalod hogy a bunozo ciganyok miatt rolad is azt hiszik hogy az vagy.mert vald be a ciganyok 90% bunozo es segelybol el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!