Miért mindig az van, hogy a roma/cigány kiszúr a másikkal? Persze tökéletesen bemutatják az igazságot, mert ehhez nagyon értenek, de ebben az esetben nem értem miért "a rasszizmus szívás" a videók címe. Nem akarok provokatív lenni, de ezt ne már. És mi az a turul fail a végén? Magyarország piros fehér zászlós madara ütközzön csak a falnak? Sértsük meg nemzeti jelképünket, nyilvánítsunk ezzel egy ország többségét rasszistának? Nem értem ezt a kompozíciót, fordított célra tervezték a videókat? Gyűlöletkeltés, a gondolatok összekuszálása? Mi volt a cél? Kérdésem nem rasszista, ahogyan én sem, és aki jelenti, eltávolítja az már az ő érdeme. Nem kell semmi rosszindulatot a szavaimba beszélni, puszta kíváncsiság van bennem.
Lehet hogy nem azért utálják,mert barna a bőre,viszont nem is tesznek különbséget cigány és cigány közt!Mert bizony nem minden cigány lop,csal,hazudik!Nekem elgondolkodtató a magyar lány reakciója a cigány srác láttán!!!!!
2012. márc. 24. 17:58
4/21 anonim válasza:
Az nem elgondolkodtató, hogy a cigányok nem tipikusan kőgazdag gasztronómiai- és borszakértők Rolex órában és Gucci öltönyben? Meg ha van is ilyen, az biztos tisztességes munkával kereste rá össze a pénzt, ugyebár...
2012. márc. 24. 19:06
5/21 anonim válasza:
Picur mert te még sosem láttál magyar lányt cigány srác láttán. Vagy tényleg elhiszed, hogy a filmen ábrázolt grimasz játszódik le minden egyes alkalommal mikor két külön rasszból származó ember megpillantja egymást? :D
Ez az egész sorozat egy rakás szar és épp nem arról szól, amiről szólnia kéne, hogy
"Nedógozzámá Gazsi! Maj a parasztok meccsinájják!"
2012. márc. 24. 19:11
6/21 anonim válasza:
Élj együtt a cigányokkal és akkor majd kérdés nélkül is érteni fogod!
Ez a video legalább a valóságot mutatja be. Egyáltalán nem arról van szó a való életben amit a Rasszizmus szívás sorozat készítője bemutat, hogy kulturált, művelt és dolgozó cigány embereket gyűlölnek pusztán azért mert barnábbak.
2012. márc. 24. 21:07
9/21 anonim válasza:
"kulturált, művelt és dolgozó cigány embereket"
és hol látunk ilyet? 100 cigányból jó ha 1 ilyen.
amúgy nehogy elhidd már ezt a szarságot, hogy az embereknek a jól öltözött cigány úriemberekkel van gondjuk, az embereknek a többséggel van gondjuk, akik lopnak, csalnak, hazudnak, gyilkolnak, és a videó készítője nem ismeri őket
2012. márc. 24. 21:25
10/21 anonim válasza:
Na meg majd a cigányokra az a jellemző, hogy nagyon kulturált helyeken a bor ízvilágáról beszélgetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!