Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A rasszizmus szívás videók végén?

A rasszizmus szívás videók végén?

Figyelt kérdés
Miért mindig az van, hogy a roma/cigány kiszúr a másikkal? Persze tökéletesen bemutatják az igazságot, mert ehhez nagyon értenek, de ebben az esetben nem értem miért "a rasszizmus szívás" a videók címe. Nem akarok provokatív lenni, de ezt ne már. És mi az a turul fail a végén? Magyarország piros fehér zászlós madara ütközzön csak a falnak? Sértsük meg nemzeti jelképünket, nyilvánítsunk ezzel egy ország többségét rasszistának? Nem értem ezt a kompozíciót, fordított célra tervezték a videókat? Gyűlöletkeltés, a gondolatok összekuszálása? Mi volt a cél? Kérdésem nem rasszista, ahogyan én sem, és aki jelenti, eltávolítja az már az ő érdeme. Nem kell semmi rosszindulatot a szavaimba beszélni, puszta kíváncsiság van bennem.
2012. márc. 24. 17:36
1 2 3
 11/21 Picilàny (1986) válasza:
De igen sajnos csak a bőr szìn szàmit,én soha nem bàntottam senkit soha nem csaltam loptam,dolgozom egyedül el tartom magam és a hugum mindennünk meg van (sose kaptam segélyt) még is az utcàn ezt mondjàk ràm:" büdöd cigàny qurva"ha meg làtjàk hogy szép kocsibòl szàlok ki meg azt mondjàk :"biztos a magyar pasijàt hozza".Nekem semmi bajom nincs evvel tudom magamròl milyen vagyok és nevetek ezeken....de ezért uatznak meg költöznek el rendes romàk Pestről külföldre.:(.
2012. márc. 25. 07:51
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Pestet ne vedd alapul, ott rendes magyar sincs, nemhogy roma.
2012. márc. 25. 07:54
 13/21 Picilàny (1986) válasza:
64%
De én meg a tàrsasàgom...de ezeket mindenhol meg kapjuk...egy kalap alà vesznek minden romàt.Sajna ilyen ez az orszàg :(.Én minden fiatal tanult tehetséges romànak azt mondom minnél hamarabb menjen el az orszàgbòl mert szò szerint el üldöznek minket :(.
2012. márc. 25. 08:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"De igen sajnos csak a bőr szìn szàmit"

Nézd, babám, a tesókáid keményen dolgoztak rajta, hogy az embernek legyen sejtése, mit várhat a cigányoktól. A darázstól is menekülsz, pedig nem csípett meg még az összes a bolygón.

És ha tényleg a bőrszín számítana, akkor lenne gond a kínaiakkal is, de még senkitől nem hallottam, hogy büdös kínai qrva. De nem hallani ilyet soha, mert szorgalmas nép.

2012. márc. 25. 10:46
 15/21 anonim ***** válasza:

"Sajna ilyen ez az ország"

És a tiéd milyen? Ja olyan nincs... akkor viselkedj úgy Rómában, ahogy a rómaiak :-)

2012. márc. 25. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"mert szò szerint el üldöznek minket :(."

Garantálom neked, hogy a nagy kanadai inváziótoknak is vége lesz egy napon, mert már most elegük van belőletek. Szerintem is menjetek, de inkább India felé, ott nem lógtok ki a sorból.

2012. márc. 25. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk irigyek, mert megdolgozunk a pénzért, és nem megyünk egy másik országba élősködni az ott élőkön. A kedves testvéreid nem dolgozni mentek, hanem a nagybetűs segílyért, szóval erről ennyit.
2012. márc. 25. 20:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Sajnos "ilyenek" vagyunk?

No és kik a "nem ilyenek"? Kanada? Mert most láttak európai cigányt először!? Nekik van még esélyük megszabadulni tőlük és meg is teszik :-)

Talán nem az "ilyenekben" kellene keresni a hibát.

2012. márc. 26. 13:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rasszista, ezt előre leszögezem. Én tényleg nagyon sajnálom a rendes cigányokat, akiket megbélyegez a társadalom a többi cigány miatt. DE! az, hogy a cigányokat utálják az nem a bőrszín miatt van, hanem mert úgy viselkednek. pl: este (6-7 óra) főleg télen, amikor 14 éves lány létemre elmegyek a zeneiskolába, sötétbe, ami a város másik végén van a Balaton-parton, és meglátok egy cigánybandát nem az jut eszembe, hogy jaj de kedves emberek, hanem hogy ezektől félni kell. de mondok mást. az utcánkban néhány házzal arrébb lakik egy cigány család, egy nagyon gazdag házban, ahol mindig baromi drága audik vannak.(természetesen szlovák rendszámmal!) ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ők biztos "becsületesen", pl utcazenélésből gazdagodtak meg.
2012. márc. 26. 15:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is megértem a rendes, dolgos c_gányokat, ismerek is ilyet, de sajnos a többségük egy utolsó r_hadék. Az ilyeneket kellene kivetniük, kidobniuk maguk közül, nem pedig hagyni őket, mert igen, a rossz gyorsabban terjed a jónál.
2012. márc. 26. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!