Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy, hogy szól még a Klubrádió?

Hogy, hogy szól még a Klubrádió?

Figyelt kérdés

Nem arról volt szó, hogy február 1-től már nem használhatják a frekvenciát?

(csak, hogy félre ne értsétek örülök neki)

2012. febr. 7. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nekem is különös, akartam is kérdezni, de gondoltam, ha én nem tudom, talán más se. A múlt hét elejéig még úgy volt, hogy feb. 7-ig van sugárzási engedély, tehát ma lenne az utolsó adásnap. De ennek valahogy semmi nyoma, mennek a rutin műsorok, nem búcsúzik senki.

Azt mondták aztán pár napja, hogy mivel a Médiatanács kiegészítette a korábbi határozatát, ezért a bíróság elnapolta a tegnapra kitűzött tárgyalást, és még a Klubrádió is adhat be új keresetet, a döntésig viszont a Médiatanács nem köthet szerződést a nyertes Autórádióval. Ezért azt mondták, logikus, hogy a Médiatanács újabb két hónapos hosszabbítást ad nekik, mert más addig úgy se sugározhat. A hosszabbítást még január elején megkérték. De arról nem számoltak be, hogy megkapták-e a hosszabbítást.

Valami zizeg itt a háttérben. Én azt olvastam egy blogban, hogy Neelie Kroes leszólt Navracsicsnak Brüsszelből, hogy a Klubrádiót nem szabad letiltani, mert nagy balhét csinálnak. Navracsics állítólag meggyőzte Orbánt, aki jóváhagyta a dolgot, és most már az adminisztratív kivitelezés zajlik, ezt még valahogy le kell játszani.

2012. febr. 7. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Félelmetes hogy ilyen mutyi kell hogy fennmaradhasson. És az is hogy szinte mindent el akarnak törölni aki vagy ami nem egy követ fúj velük. A népnek elég a közszolgálat, mert: Amiről nem tudsz az nem létezik? -elég egyszerű gondolkodás.
2012. febr. 7. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Most hallottam a Klubrádió híreiben, hogy újabb 60 napra szerződést hosszabbított nekik a Médiahatóság. Ez alatt az idő alatt meg elrendezhetik, hogy megkapják végleg a frekvenciát, vagy ha kell, még hosszabbíthatnak, ezt én teszem hozzá.
2012. febr. 7. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Én konkrétan azt sem tudom, hogy miről van szó :) Nem nézek tv-t...azt a rádio csatornát meg nem hallgattam sosem.
2012. febr. 7. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
De ilyen harmadrendü Autórádiós szarságot raknak a helyére . Van ezeknek eszük ?
2012. febr. 7. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ténylegesen hányan hallgathatják ? Azt rebesgetik, hogy csak a volt szdsz-esek bírják, más be se kapcsolja.
2012. febr. 8. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ők azt mondják, fél millió hallgató van. Egyébként az én környezetemben sokan hallgatják, beleértve engem is. Gyakorlatilag most már ez maradt az egyetlen olyan nem szövegelő rádió, amelyik nem kormánypárti vagy politikamentes. Csak ezt hallgathatja, aki nem fideszes, és mondjuk nem is zenét, vagy bulvárprüntyögést akar. Ez jóval szélesebb tábor, mint az SZDSZ valaha is volt.
2012. febr. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!