Hogy, hogy szól még a Klubrádió?
Nem arról volt szó, hogy február 1-től már nem használhatják a frekvenciát?
(csak, hogy félre ne értsétek örülök neki)
Ez nekem is különös, akartam is kérdezni, de gondoltam, ha én nem tudom, talán más se. A múlt hét elejéig még úgy volt, hogy feb. 7-ig van sugárzási engedély, tehát ma lenne az utolsó adásnap. De ennek valahogy semmi nyoma, mennek a rutin műsorok, nem búcsúzik senki.
Azt mondták aztán pár napja, hogy mivel a Médiatanács kiegészítette a korábbi határozatát, ezért a bíróság elnapolta a tegnapra kitűzött tárgyalást, és még a Klubrádió is adhat be új keresetet, a döntésig viszont a Médiatanács nem köthet szerződést a nyertes Autórádióval. Ezért azt mondták, logikus, hogy a Médiatanács újabb két hónapos hosszabbítást ad nekik, mert más addig úgy se sugározhat. A hosszabbítást még január elején megkérték. De arról nem számoltak be, hogy megkapták-e a hosszabbítást.
Valami zizeg itt a háttérben. Én azt olvastam egy blogban, hogy Neelie Kroes leszólt Navracsicsnak Brüsszelből, hogy a Klubrádiót nem szabad letiltani, mert nagy balhét csinálnak. Navracsics állítólag meggyőzte Orbánt, aki jóváhagyta a dolgot, és most már az adminisztratív kivitelezés zajlik, ezt még valahogy le kell játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!