Kinek milyen tapasztalatai vannak a Magyarországon élő menekültekkel kapcsolatban?
"A cigányok nem azok, ők kisebbség."
Ba szdmeg a többi menekült sem több mint tízmilliós lélekszámmal jött. Elég furcsi is lenne, ha már a menekültek lennének többségben.
"Azt már most borítékolhatod, hogy le leszel zsidózva és hazaárulózva egy tini újnáci által. "
Hát ha valaki én aztán náci vagyok, de eszembe nem jutna lezsidózni azért egy MAGYAR EMBERT mert utálja a betelepülő korcsokat!
A genfi konvenció szerint menekült az a személy aki faji, vallási okok, nemzeti hovatartozása, illetve meghatározott társadalmi csoporthoz való tartozása, avagy politikai meggyőződése miatti üldözéstől való megalapozott félelme miatt az állampolgársága szerinti országon kívül tartózkodik, és nem tudja, vagy az üldözéstől való félelmében nem kívánja annak az országnak a védelmét igénybe venni; vagy aki állampolgársággal nem rendelkezve és korábbi szokásos tartózkodási helyén kívül tartózkodva ilyen események következtében nem tud, vagy az üldözéstől való félelmében nem akar oda visszatérni.
A cigányok nem tartoznak ide. Nyílván a hazánkban tartózkodó menekültek is a kisebbséghez sorolandók, de nem úgy mint a romák. Nekik nincs saját országok, ellenben pl az afgánokkal. Remélem érthető, mire írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!