Kinek milyen tapasztalatai vannak a Magyarországon élő menekültekkel kapcsolatban?
Vegyes. Csak erélyből menekülteket ismerek, Van közöttük,kivel jó tapasztalataim vannak,de a többségükkel nem annyira.
Törtetők,önzők,előnyöket várnak az itthoniakkal szemben. Van közöttük,aki nagyon két színű is.
Nem jobbak,mint az itthoniak.
A cigányok nem azok, ők kisebbség.
Csak azért kérdem, mert róluk írok a dolgozatomban. Voltam menekülttáborban is kérdőívezni. Afgánokkal és albánokkal beszéltem.
Én ismerek székelyeket, szlovákiai magyarokat, hát valami borzalmas egy emberek. Lusták, hazugok, csalnak, sunyik, stb...
A törökök és négerek szintúgy csak ők még lopnak is.
Nekem személyesen csak negatív tapasztalatom van a bevándorlókkal szemben, szármaástól függetlenül.
A rendes székelyek Székelyföldön laknak. Max látogatóba mennek el otthonról ,mert köszönik de boldogulnak otthon is.
Manapság csak azok mennekülnek el akik otthon a szülőföldjükön nem boldogulnak .Vajon miért nem?
Nekem van nigériai ismerősöm .Egy csapatba fociztunk régebben.Nem volt aval soha semmi gond. Örült ha békén hagyják , örült ha emberszámba veszik, örült a jó szónak és nagy szíve volt. Rosszindulat vagy ártó szándék nélküli tisztelettudó embernek ismertem.
Ez a baj itten: a megbecsülés és a tisztettudás valahogy nem trendi már .
"Én ismerek székelyeket, szlovákiai magyarokat, hát valami borzalmas egy emberek. Lusták, hazugok, csalnak, sunyik, stb.."
Azt már most borítékolhatod, hogy le leszel zsidózva és hazaárulózva egy tini újnáci által. Amúgy egyetértek veled, ezek sem különbek, mint a többi. Akármennyire is elvárják nem fogom őket sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!