Ugyan már ilyen könnyen feladja az emberiség, nem lenne jobb, egy tisztább egészségesebb környezetben élni? Szerintetek lehetséges még hogy mindenki összefogjon és módosítson minden káros hatást?
Figyelt kérdés
Az ember egyik célja az életben hogy biztosítsa a jövő környezetének megóvását, de sokan olyan szinten lemondtak hogy már pár tudós mentegetőzik "Előbb utóbb megtörtént volna a globális felmelegedés".2012. jan. 24. 17:19
11/15 A kérdező kommentje:
Fakitermelés--->amazonasnál, afrika(elsivatagosodása).Gyárak füstkibocsájtása(párat próbálnak korszerűsíteni de ettől még szennyez, próbálnak új erőforrásokat kiaknázni ez jó hír. Autót korszerűsítik folyamosan de attól még rengeteg van és egyre több lesz minden nappal.
2012. jan. 24. 18:44
12/15 anonim válasza:
Igen, és ezek ügyében a kommentelők mit tudnak tenni?
13/15 anonim válasza:
ma 17:31
Hát rosszul látod. Sokan nem képesek felfogni, hogy a nemzet is egy társadalmi fejlődés eredménye és a jövőben túlhaladott lesz. A nacionalizmus és a nemzetállamban való gondolkodás annyira rátelepedett az emberiségre (de legalábbis a fejlett nyugatra), hogy ettől egy ideig megszabadulni nem lehet. Ez gátja lesz minden emberiséget érintő döntésnek, hiszen a nemzetek nem emberiségben, hanem az adott államban gondolkodnak és ezért többnyire megfúrják a konszenzust igénylő döntéseket, amennyiben az "nekik" bármilyen kis hátránnyal is jár.
14/15 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy erről a globális felmelegedésről hazudnak. Nem teljesen őszintén mondanak el mindent, itt valami más miatt melegedhet a Föld légköre, amennyiben tényleg melegszik. Ebbe is biztos szerepet játszhat a pénz, hogy ezt szajkózzák egyfolytába. Gondolj bele a globális felmelegedésről mi jut eszedbe? A szén-dioxid, gondolom. Manapság már a kibocsátott szén-dioxid mennyiséggel is üzletelnek az országok, teszik ezt a pénzért. Nagy biznisz ez az egész, de szerintem ez mögött van egy fajta tudatos manipuláció is.
15/15 anonim válasza:
Én a szemétkezelést próbálnám megoldatni, mert az tényleg nagyon gáz, hogy ha legalábbis nem hasznosítanak újra, akkor vagy a tengerbe ürítik, vagy a földbe deponálják. Én szemétégetőket hoznék létre a megfelelő környezetbiztonsági intézkedésekkel, és ott égetném a kommunális hulladékot (köztük a műanyagot is). Egyrészt ebből áramot is elő lehetne állítani, meg másrészről nem szemetelnénk össze a Földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!