Mi lesz a családokkal, ha bedől az EU?
Arra gondolok, hogy mondjuk hasonló lesz a2. vh utáni nincstelenséghez a helyzet? Nem lesz kenyér a boltokban, vagy ha igen, akkor 1 kg/2000 Ft-ért? Vagy mire kell számítani?
Érdemes előre venni tartós élelmiszereket? Hogy tudunk életben, talpon maradni?
Pár szár ezer forint "vagyonunkat" érdemes aranyra cserélni, mondjuk vegyek rajta ékszereket?
VAGY én teljesen rosszul látom a dolgokat...
Én is úgy gondolom, hogy Németország nem fogja hagyni, hogy bedöljön magyarország gazdasága, csak az a kérdés, hogy meddig van értelme tömni egy feneketlen kutat.
Mikor mondja azt Németország, hogy nincs több?
Talán, ha a politikusok nem diktatórikus rendszert alakítanának ki, akkor kevesebb kritika érné az országot, valamivel stabilab lenne a helyzet, de Nekem az az érzésem, hogy már már direkt csinálják a fesztivált, hogy minél jobban elértéktelenedjen az ország és a befektetök véglegesen kivonják a pénzüket.
Mi a magyarázat arra, hogy Magyarországon a nyereséges állami vállalkozásokat sorra tönkretették, privatizálták potom pénzért.
Miért kerül Magyarországon egy kilo csirkecomb 700-800 forintba, amikor a vágóhídon a munkás talán 500ft-os órabért kap?!
Miért kerül Németországban egy kilo csirkecomb 2-3 euroba, amikor a vágóhídon egy munkás fizetése minimum 5 euro nettó óránként?!
Ha normális vezetése lene az országnak, akkor nem siklanának el 10-20 milliók felett, nem pláne milliárdok felett. Miért kellett metró? Miért kellett átnevezni Ferihegyet vagy a Moszkva teret?
Miért kerül 2 zebra festése 16 millióba?
Hogy képzelték el, hogy a rokkantnyugdíjasokat visszaállítják dolgozni? Hol dolgozzanak?
Diplomás buszsoförök hurcolják az embereket a munkába, mert begyepesedett az ország, "huhh diploma kell, anélkül senki sem vagy!" ismerek nem egy embert aki nem tud elhelyezkedni a diplomájával.
A másik, hogy az orvosok, tüzoltók, mentök, rendörök kritikán aluli fizetést kapnak áldozatos munkájukért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!