Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért sír Ausztria, aggódik a...

Miért sír Ausztria, aggódik a bankjai miatt ha bedől Magyarország?

Figyelt kérdés
Szerintem nem tartott pisztolyt a fejéhez senki se, hogy annyi CHF-et adjon ki felelőtlenűl hitelbe!
2012. jan. 9. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ausztria az egyik legnagyobb befektetőnk
2012. jan. 9. 22:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Hurrá, de sokra megyünk velük, ugye?

De ezért még mindig fentartom azt amit a kérdésem alá írtam!!!

2012. jan. 9. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem hogy a kormányok miért adnak a bankoknak mentőöveket, amiket persze nem arra használják amire kapták, hanem jutalmakat, meg bónuszokat osztanak belőle.

Ők okozták a válságot, és mi akik a szenvedői vagyunk húzzuk ki őket belőle.

Én hagynám bedőlni őket a 'csába.

2012. jan. 9. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
És mindezt nem gyengén hagynám én se!
2012. jan. 9. 23:05
 5/9 A kérdező kommentje:
* Is!
2012. jan. 9. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért tőkésítik fel a bankokat, mert a PÉNZ mögött már 30 éve nincs fedezet (ez nem kamu), és úgy működik a rendszer, hogyha időnként nem tőkésítik fel, akkor az egész összedől, mint a kártyavár, és magával rántja a MÁK-ot, az MNB-t, stb...

Ilyen jól működik a neoliberális pénzügyi rendszer.

Ausztria már nem aggódik annyira, mert most teszik tönkre a forintot, ebből majd visszaszerzik, amit lenyúltunk "tőlük".

Az egész eddigit visszavonom, mert természetesen Orbán Viktor a hibás mindenért. Különben megsérteném a kedves-gyapjas elv,-és polgártársaimat.

2012. jan. 9. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Na ez az hogy nem működik a dolog, és csak lapátoljuk a pénzünket a semmibe. Ezért hagynám hogy összedőljön, bár erre szerintem sokat nem kell várni.
2012. jan. 9. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Jól látod Digo.
2012. jan. 9. 23:45
 9/9 anonim válasza:

Végre-végre!

Nem voltam itt fél éve és hirtelen mennyi nyitott szemmel találkozom! Gratulálok Diego és társai!

Ez igen!

Itt nem is csak az a kérdés, hogy miként kaphattak a bankok az államtól kölcsönt, segélyt, hiszen mivel ezek egyszerű, semmi rt.-k, tehát magánvállalkozások, aki kockáztattak, amikor befektettek hitelbe vagy betétbe, ezért a válasz SEHOGY!

Nem kaphattak volna mentőövet, mint nem kap a sarki hentes sem, ha nem megy neki a bolt! Bebukott azt kész van!

A bankkal is ez van! Bebukott, fizessen, fizesse vissza a nem járó, EU, IMF által kikényszerített segélyeket!

Mit károg, most az IMF! Visszafizette nekünk a nem járó banksegélyeket? Nem, akkor pedig kuss van neki! Nem mintha kedvelném Orbánt, mert ő megint csak színészkedik!

Már csak azért sem kedvelem, mert nem mondja azt, hogy az összes banki szerződés rosszhiszemű és így semmis (kiderült a PSZÁF-nél, hogy tized annyi deviza nem volt, mint amennyi állítólagos devizahitelt kiadtak!), sőt az összes hitel ki lett fizetve a banksegélyek és konszolidációk során!

Nincs semmi ok és indok amiért meg kellett volna őket menteni 3 éve, mert nem állami cégek! Még az OTP sem! Tehát vissza kell inkasszálni az összes kiadott bankkonszolidációt, az összes banksegélyt és más banki bank fityfenét, még a kifizetett nyereségeket is, ha már elfogyott, akkor külföldi a tulajdonosoktól kell beinkasszálni és abból devizából aranyat vennék és feltölteném az MNB-t, illetve én egy új, független Magyar Népi bankot hoznék létre.

Ha ez az inkasszálás megtörténik, de ha nem akkor is, tisztában kéne azzal mindenki legyen, hogy a banki adósoknak már nincs tartozásuk semmi bankkal szemben, mert azok, ha nem kapnak illegálisan banksegélyt, akkor már mind csődbe ment volna, tehát a hiteleknek (követeléseknek) nincs tulajdonosa (a bankok már nem léteznek, csak látszólag, a mi pénzünkből), mert az állampolgárok kifizették a tartozásokat!

Ezért sír Ausztria, mert ha fizetnie kell, akkor nagy szarban lesz! És erre akár még reális esély is van!

2012. jan. 11. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!