Mi lesz a családokkal, ha bedől az EU?
Arra gondolok, hogy mondjuk hasonló lesz a2. vh utáni nincstelenséghez a helyzet? Nem lesz kenyér a boltokban, vagy ha igen, akkor 1 kg/2000 Ft-ért? Vagy mire kell számítani?
Érdemes előre venni tartós élelmiszereket? Hogy tudunk életben, talpon maradni?
Pár szár ezer forint "vagyonunkat" érdemes aranyra cserélni, mondjuk vegyek rajta ékszereket?
VAGY én teljesen rosszul látom a dolgokat...
Az EU nem fog bedőlni,de a magyar gazdaság igen.
Hiába vennél előre élelmiszereket,annyit nem tudsz venni,hogy csőd esetén hosszútávra elég legyen. Az aranyékszer sem megoldás.
Amikor a pengő elértéktelenedett, a pestiek jöttek vidékre élelemért. Egy vastag aranykarkötőért kaptak egy-két kiló zsírt vagy krumplit. Csakhogy most már vidéken sincs elég élelem.
Ettől azért még messze vagyunk.
Reméljük nem következik be, mert akkor nem sokra megyünk az arannyal sem, mesélték anyukámék, hogy egy arany gyűrűért kaptak a háborúban 1 kenyeret és 1 üveg tejet, most az arany ára annyira magas, hogy nem sokat kapsz pár százezer Ft-ért. Persze pénzzel sem megyünk akkor sokra, hiszen nagyon hamar le fog értéktelenedni. Nem tudom milyen tartós élelmiszert lehetne beszerezni (bár én tárolni sem tudnám hol), ami egy idő után nem jár le.
Engem inkább az érdekelne, hogy miből fogjuk kifizetni a számláinkat, ha nem lesz állás, nyugdíj, munkabér, kiraknak az utcára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!