Ha egy ország gazdagabb, szebb, az azt jelenti, hogy az ott lakók annyival normálisabbak, tanultabbak, dolgosabbak, jobb magaviseletűek?
"a csőd szélén állnak, szemben az északi országokkal?"
Izland? Már a csőd másik szélén áll. Oroszország sem számít délinek, mégis fizetésképtelenné vált 1998-ban.
De van benne valami, inkább a politikai kultúra hozadéka lehet, nem a szorgalomé. Egy ország gazda(g)ságánál meg igen sokat számít a földrajzi fekvés, kik a szomszédai, milyen országokkal mennyit tud kereskedni, és nem elhanyagolható mértékben a nyersanyagok mennyisége.
Üdv!
Leftlegged Player :)
"Miert hagyja ezt a magyar nep?"
Nem tudom. (Béget.)
Egyébként a globalistáknak semmilyen szinten nem áll érdekében az erős magyar agrárium, a paprikát Brazíliából, az almát Spanyolországból importáljuk. Szégyen!
Üdv!
Leftlegged Player :)
Pont ez ellen akar harcolászni ez a ...hogyishívjákmindigelfelejtemanevét...Viktor gyerek.
Hogy nemá az IMF meg az zidegen érdekek csicskái legyünk állandóan szakadtlanul,mígy a világ világ.
De akkora ellenszél van kívül belül és már olyan szinten függünk a globalizált világ érdekeinek kénye kedvétől és hangulatától, az elmult 21 évben annyira lemondtunk és a semmiért feladtuk saját állásainkat,érdekeinket, hogy kevés az esély rá,hogy látványos változást bírjon kicsikarni rövid időn belül.Sem a gazdaságban sem pedig a begyepesedett komformista, szocihálón csecsszopókként csüggők ködbe borult fejecskéjében.
Ha nem hiszitek estefelé nézzétek meg az ATV-n a betelefonálós setét nagyonsetétséget vagy a gálvölgyihetigálvölgyihetest és szomordjatok el kedvetekre, mint ahogy én is tettem a minap véletlenül.Asszem az alsó sarokba oda (60)-as karika kellene és két percenként a vörös felirat:VIGYÁZAT DEPRESSZIÓ VESZÉLY!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!