A lassú elsorvadás, vagy a hirtelen halál, lenne jobb forgatókönyv a magyarok mint ország megszűnésének?
A "hirtelen halál" még hordozza magában az újrakezdés lehetőségét, hiszen az erőforrások, egy része éppségben marad.
A lassú elsorvadás felemészti az utolsó tartalékokat is. Sajnos ma inkább ennek lehetünk tanúi.
Én is ígylátom.
Mintha szándékosan, az utolsó csepp véréig akarnék kivéreztetni az országot, hogy az újraélesztés lehetősége se jöhessen szóba.
ez az egész világra vonatkozik -gurul a szakadék felé
éjfél van a világban
Ez már eldőlt. Nem lesz hirtelen halál, szép lassan vonják meg a nemzetközi pénzügyi körök tőlünk az életfeltételeket. Az itt működő nagybankok, multik, de még a TV2 is bejelentette, hogy nem szüntetik meg a magyarországi tevékenységüket, csak hibernálják magukat, vagy ahogy Antall József fogalmazott annak idején, alámerülnek, és kibekkelnek. Ez egyébként egy büntetés az Orbán-kormány "nem ortodox" gazdaságpolitikájáért, a "szabadságharcért". Amúgy humánusabb lenne szerintem is egy gyors halál, mert abból a felépülés is gyorsabb lenne.
De itt most inkább egy hosszú agónia vár ránk. Mindig egy kicsit rosszabb, hol egy úja adó, hol egy adó- vagy illetékemelés, hol egy áremeléshullám stb. Vége nem lesz soha, és szép lassan egyre nagyobb tömegek nyomorodnak el, sötét, kilátástalan időszak jön.
Gondolom olyan Dél-amerikai típusú lesz az ország berendezkedése, vagyis a változások "maroknyi" nyertese magas falakkal, bástyákkal, tornyokkal védett "lakóparkokban" él majd, a többség pedig mint az indiánok, tengődnek majd a bódévárosokban, önfenttartásból, vagy ahogyan tudnak.
A ma ismert "civilizáció" visszaszorul majd a falak mögé, és a többi területen, középkori viszonyok uralkodnak majd.
:D:D:D
Szerintem üljetek össze, aztán készítsetek egy katasztrófafilm-forgatókönyvet, mert egyszerűen zseniálisak vagytok.
Túl sok szabadidőtök van nem? Mert aztán a hülyeség összehordása az megy. Inkább dolgozzatok többet, úgyis erre próbál ösztökélni a Fidesz titeket. Csak sajnos sikertelenül, mert még mindig az apokalipszisen kattog az agyatok.
Most 2016 van és nem haltunk meg.
Sőt, elmondom nektek, mire jöttem rá:
a világnak szárnya van, és azért rohan a szakadék felé, mert repülnie kell!
Csak figyeljetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!