Kinek milyen verziója van a Kennedy gyilkosságra?
Nem rosszindulatúan kérdeztem, de erre letorkolsz. Minek raksz ki kérdést, ha nem mindenki válaszára vagy kíváncsi?
Meg hogy érted hogy mélyre süllyedtem?
A bankár uralmat elég sok dologgal lehet bizonyítani...
Jim Garrison ügyvéd először szépen bekajálta a Warren jelentést, 66 decemberéig elhitte a hazugságot.1966 decemberében találkozott Russell Long szenátorral, a beszélgetésük során szóba került a Kennedy gyilkosság, a szenátor komoly aggályait fejezte ki a Warren-bizottság végkövetkeztetésével kapcsolatban, hogy Lee Harvey Oswald lett volna az egyedüli merénylő. Ez felkavarta Jim Garrison-t, elkezdett nyomozni és sikerült bizonyítékokat találnia azzal kapcsolatban, hogy Kennedy-t megrendelésre tették el.
A kérdező kommentje:
Mindenki figyelmébe ( főleg Madárkáméba)
A nitrát teszt egyértelműen megmondja, hogy nem Oswald volt a tettes, hanem mások. Az, hogy mások ölték meg Kennedy-t 2-3 pozícióból, az összeesküvést enged sejtetni. Az, hogy ma is nyomatják a Warren jelentést, azt jelenti hogy igyekszenek elfedni a valódi gyilkosok kilétét. És ez a dolog azt jelenti, hogy ma is folyik az az összeesküvés az USA-ban kormányszinten.
Nitrát tesztes dolog:
Felhozhatok kiegészítő bizonyítékokat, melyek igazolják, hogy Oswald nem lőtt puskával a könyvraktár hatodik emeletéről, de ez csak ismétlése lenne a kritikusok kiváló könyveinek, melyekre utaltam. Számos tényező van, melyeket vizsgáltunk a nyomozásunk során, ami igazolja, hogy nem Oswald lőtte le az elnököt. Például a nitrát-teszt, melyet Oswaldon végeztek a merénylet napján egyértelműen felmenti őt az alól, hogy fegyvert sütött volna el azelőtt 24 órán belül. Volt nitrát mindkét kezén, de nem volt a pofacsontján – ami azt jelenti, hogy lehetetlen, hogy ő lőtt volna. Az a tény, hogy a teszt nitrátot jelzett mindkét kezén, az ártatlansága bizonyítéka; ez annyi, mintha egyik kezén sem lett volna. Azért, mert nagyon sok közönséges tárgy hagy nitrát-nyomokat a kézen. Ön szivarozik, például – a dohány nitrátot tartalmaz; ha pont most tesztelnék, nitrátot találnának a jobb kezén, viszont a bal kezén nem. Én pipázom, amit cserélgetek a két kezemmel, így mindkét kezemen találnának nitrátot, de nem találnának a pofacsontomon. A merénylet reggelén Oswald ládákat vitt egy újonnan festett szobába, valószínűleg ekkor került a nitrát mindkét kezére.
Mármost természetesen, ha a nitrát-teszt pozitív, és Oswald egyik kezén és pofacsontján is találnak nitrátot, ez még mindig nem bizonyítja, hogy ő puskát sütött el, mert a nitrát másból is származhat, nem csak lőporból. De az a tény, hogy egyáltalán nem volt nitrát a pofacsontján, szükségképp bizonyítja, hogy nem sütött el fegyvert aznap. Ha megmosta volna az arcát, hogy eltüntesse a nitrátot a teszt előtt, akkor egyik kezén sem lett volna nitrát – kesztyűben egyébként is képtelenség kezet mosni.
Ez egy kényelmetlen probléma volt a Warren-bizottság számára, de ők a szokásos magabiztossággal megoldották. Előszedtek egy szakértőt, aki tanúsította, hogy a Mannlicher-Carcano puskában a töltényűr olyan szoros, hogy lövéskor nem jut ki a nitrát; és a bizottság ezt a véleményt használta, hogy az egész kérdést lezárja. Mindazonáltal a nitrát-teszt feltalálója ezt követően tesztelte a Mannlicher-Carcanot és azt találta, hogy az nitrát-nyomokat hagyott. Őt nem hívta tanúskodni a Warren-bizottság. Így a nitrát-teszt önmagában is egy megdönthetetlen bizonyíték, hogy Oswald nem sütött el puskát november 22-én.
Találtunk néhány új bizonyítékot is, ami megmutatja, hogy Oswald Mannlicher-Carcano-ja nem az egyetlen fegyver volt, amit felfedeztek a könyvraktár épületében a merénylet után. Nemrég New Yorkba utaztam egy konferenciára Richard Sprague-gal, egy nagyszerű emberrel, aki függetlenként kutatta a merénylet műszaki aspektusait, és mutatott nekem egy eddig kiadatlan klip-gyűjteményt egy mozifilmből, melyet a merényletről és az azt követő eseményekről vettek fel. Egy rész a filmből, melyet kevéssel du. 1 óra után vettek fel, mutatja, ahogy a dallasi rendőrség kiviszi a gyilkos fegyvert a könyvraktárból. A rendőrök megállnak a fotósok előtt és egy rendőr a feje fölé tartja a puskát, hogy a kíváncsi tömeg lássa. És egy kis hiba van itt: ezen a fegyveren nincs távcső, s így nem lehetett Oswald fegyvere. Ezt a fegyvert kb. 20 perccel azelőtt vitték ki az épületből, mielőtt Oswald Mannlicherét „felfedezték” – vagy odatették – a helyszínen.
Összegezve: Oswald résztvett az összeesküvésben; lőttek Kennedyre a raktárépületből, de egy kis füves dombról is és a Dal-Tex épületből ugyanúgy – de e lövések egyike sem Oswaldtól származott, és a Mannlicherből sem.
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:sGBQi5eAk7AJ:w
ww.virtus.hu/%3Fid%3Ddetailed_article%26aid%3D109603+nitr%C3%
A1t+teszt+oswald&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu
Amúgy én hivatalos helyekről idéztem, ez nem is az én véleményem. Az Origó is azt írja, hogy két helyről lőttek Kennedy-re, tehát összeesküvés történt ellene.
Engemet meggyőztek a bizonyítékok az árnyékkormány létezésével kapcsolatban.
Amikor ügyész jó sok olyan bizonyítékot talál, amivel borítani lehet az Oswald-os teóriát, akkor miért nyomatják a magányos gyilkos elméletét?
Valakiknek érdeke, hogy a valódi gyilkosok és megbízók léte ne derüljön ki. És a megbízók érdeke ez. Ezek a megbízók irányítják az USA-t.
Próbálj kritikusan GONDOLKODNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!